Akçam ve Yalpa, Milas'ta gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam ile Milas Yapı Emlak Genel Müdürü Yılmaz Yalpa, Milas'ta gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Akçam ve Yalpa, Milas
SİVİL TOPLUM 16.07.2023 23:26:00 0

MİLAS (uüçüncüsayfahaber) - Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ile Milas Yapı Emlak Genel Müdürü Yılmaz Yalpa, Milas'ta gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam ve Milas Yapı Emlak Genel Müdürü Yılmaz Yalpa birlikte, üniversitelerin açılması ve memur tayinleri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanacak gelişmeleri değerlendirdi. 

Bir dizi ziyaret için Milas'a giden ATEM Başkanı Akçam, Yapı Emlak Genel Müdürü Yılmaz Yalpa ile birlikte çeşitli açıklamalarda bulundu ve emlak sektörünün sorunlarına ilişkin birlikte çözüm önerilerini anlattı.  

Milas Yapı Emlak Genel Müdürü Yılmaz Yalpa da gayrimenkul sektörüne ilişkin olarak Başkan Hakan Akçam'ın sözlerine katıldığını ifade etti. Yapı Emlak Genel Müdürü Yılmaz Yalpa, sektörün sorunlarına ilişkin olarak ATEM BUaşkanı Akçam'ın gayretlerini yakından bildiklerini de ifade etti.


YAZARLAR