Tarih: 04.10.2024 15:51

Akdeniz Karpaz Üniversitesi'nde yeni akademik yıl başladı

Facebook Twitter Linked-in

Lefkoşa/www.ucuncusayfahaber.com.tr 

Akdeniz Karpaz Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılı açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin 2024-2025 Akademik Yılı açılış töreni, 4 Ekim 2024 tarihinde Lefkoşa Grand Pasha Otel'de yapıldı. Törene akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

 

Prof.Dr. Katırcıoğlu gelecek hedeflerini anlattı

Törenin açılış konuşmasını Akdeniz Karpaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Teoman İsmail Kesercioğlu yaptı. Kesercioğlu, üniversitenin akademik başarılarını ve gelecek hedeflerini katılımcılarla paylaştı.

 

 

Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu ilk dersi verdi

Açılış konuşmasının ardından, Marmara Üniversitesi ESKAR Müdürü ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Danışmanı Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu ilk dersi verdi.

Erbaş'tan eğitim ve gençlik vurgusu

Tören, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş'ın konuşması ile devam etti. Konuşmasında eğitim ve gençlik üzerine vurgular yapan Erbaş, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki işbirliğinin önemine değindi.

 

 

Ahmet Erbaş törende yaptığı konuşmada, yeni akademik yılın sağlıklı ve her açıdan verimli olmasını diledi. Erbaş “Hedeflerimize ancak bilimin ve teknolojinin tüm dallarında en ileri seviyeye ulaşmak için çalışan, ama aynı zamanda inancının, tarihinin ve kültürünün temel bilgilerine vakıf nesillerle ulaşabiliriz. Tüm akademik ve idari personeline yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —