Haber Editörü

Ramazan DURMUŞ / GELDE YAZMA

ramazandurmus@gmail.com

Aksaray Belediyesinden kişisel gelişim semineri

Aksaray Belediyesi engelli, engelli aileleri ve belediye personelleri için kişisel gelişim semineri düzenleyecek.

Aksaray Belediyesinden kişisel gelişim semineri
AKSARAY 23.10.2024 22:35:00 0

Eğitim ve kişisel gelişime yönelik birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi engelli, engelli aileleri ve belediye personelleri için kişisel gelişim semineri düzenleyecek. 

Aksaray Belediyesine bağlı Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenecek olan seminer programına göre ‘İletişim ve Stres Yönetimi’ semineri 23 Ekim Çarşamba Günü saat 14.00’da Engelliler ve Aileleri için 24 Ekim Perşembe günü saat 15.30’da ise personeller için düzenlenecek. Öğrenciler ve personeller için ise 25 Ekim Cuma Günü saat 14.00’da ‘Kişisel Hijyen’ semineri verilecek. 

 


 
Yıl boyunca birbirinden farklı sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezinde Engelliler ve Aileleri için düzenleyeceği ‘İletişim ve Stres Yönetimi’ seminerinde Çocuk Gelişim Uzmanı Berfin Pekerman’ı konuk edecek. Personeller için düzenlenecek ‘İletişim ve Stres Yönetimi’ seminerinde ise Psikolog Sergen Çelebi deneyimlerini personellerle paylaşacak. ‘Kişisel Hijyen’ seminerine ise Suzan Özateş konuşmacı olarak katılacak. 

 

Seminerin faydalı geçmesi temennilerinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm engelli, engelli ailesi ve personelleri seminere katılmaya davet etti. Başkan Dinçer, bu tür eğitimlerin kişisel gelişim noktasında son derece önemli olduğunun vurgusunu yaptı. 


Haberi Sesli Oku

YAZARLAR