ALTINDAĞLI ÇOCUKLARIN BAYRAMLIK SEVİNCİ

Altındağ Belediyesi bu yıl da çocukları unutmadı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çocuklara bayramlık kıyafetler hediye edildi.

ALTINDAĞLI ÇOCUKLARIN BAYRAMLIK SEVİNCİ
ANKARA 14.06.2024 11:10:00 0

Altındağ’da gelenek bozulmadı. Altındağ Belediyesi, bu yıl da çocukların yüzünü güldürdü. Kurban Bayramı öncesi çocukları unutmayan Altındağ Belediyesi, 300 çocuğa bayramlık kıyafetler hediye etti. Çocukların sevincine Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki de ortak oldu. Bayram kıyafetlerini alan minikler, hediyelerini bir an olsun ellerinden düşürmedi. Altındağlı miniklerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Minikler, Başkan Tiryaki’nin babalar gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

 

 

“YAVRULARIMIZIN YÜZLERİNDEKİ SICAK TEBESSÜMÜ GÖRMEK İÇİMİZİ ISITTI”

Altındağlı çocukların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Tiryaki, “Geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye değer… Bayramlık kıyafetlerine kavuşan yavrularımızın mutluluğuna ortak olduk. Yeter ki onlar mutlu olsun, elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Hepsini evlatlarımız gibi görüyoruz. Bayram öncesinde yavrularımızın yüzlerindeki sıcak tebessümü görmek içimizi ısıttı. Evlatlarımızın bayramı mutlu bir şekilde geçireceklerini bilmek bizleri de mutlu etti. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Tiryaki, “İhtiyaç sahibi ailelerin her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz. Altındağ Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza umut olmayı sürdüreceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Altınay Yardım birimimize gelip başvuruda bulunabilirler” dedi.

 

 

“ALTINDAĞ BELEDİYESİ’NE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

6 yaşındaki D.A.’nın annesi D.Ö. organizasyonu çok beğendiğini ifade ederek, “Kızım özel bir çocuk, down sendromlu… Onun mutluluğu için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bu organizasyonu duyduğum zaman çok memnun oldum. Kızım bayramlık kıyafetlerine kavuştuğu an çok mutlu oldu, kıyafetlerini giydiği zaman daha çok mutlu olacak. Bayramlık kıyafetlerini başucundan ayırmayacağına eminim… Bu güzel organizasyon için Belediye Başkanımıza ve Altındağ Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

2 çocuk annesi, K.A. ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Biri 6, diğeri 5 yaşında iki oğlum var. Bayramlık kıyafetlerini giyecekleri için şimdiden çok heyecanlılar. Bayram sabahını sabırsızlıkla bekliyorlar. Başkanımızdan da eşinden de Allah razı olsun, çocuklarımızla ilgilendi. Yanımızda oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

 

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR