ALTINDAĞLI TEKVANDOCULAR KUŞAK BAĞLADI

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey Mahallesi’nde hizmete açılan Ulubey Sporcu Fabrikası’nda tekvando kursuna katılan 26 sporcu kuşak bağladı.

ALTINDAĞLI TEKVANDOCULAR KUŞAK BAĞLADI
SPOR 10.06.2024 14:40:00 0

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey Mahallesi’nde hizmete açılan Ulubey Sporcu Fabrikası’nda tekvando kursuna katılan 26 sporcu kuşak bağladı. Genç sporcular, sertifikalarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Genç sporcuların mutluluğuna aileleri ve öğretmenleri de ortak oldu.

26 genç sporcu, kuşak bağlayarak sertifikalarını aldı. Sporcuları aileleri ve öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Kursu başarıyla tamamlayan genç sporcuların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

“ALTINDAĞ’DAN BİZİ GURURLANDIRACAK ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK”

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, sertifika almaya hak kazanan genç sporcuları tebrik ederek “Bilime, spora, sanata her zaman önem verdik. İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık. Gençlerimizin sporla ilgilenmesi de bizleri çok mutlu ediyor. Spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Altındağ’dan bizi gururlandıracak şampiyonlar çıkacak inşallah… Kuşak bağlayan ve sertifika alan genç sporcularımızı ve onları yetiştiren hocalarını bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK…”

Tekvando derslerine katılarak sertifika almaya hak kazanan Hanzade Yurtoğlu (11), kurstaki öğretmenleri sayesinde başarılı olduğunu ifade ederek, “Tekvandoya ablam sayesinde başladım. Ondan teknikleri öğrendim ve ben de bu spora başlamak istedim. Tekvando sayesinde kendimi savunmayı öğrendim. Tekvando antrenörü olmak istiyorum. Bir diğer hedefim ise, dünya şampiyonu olmak…. Ülkemizi uluslarası müsabakalarda temsil etmek istiyorum. Tekvando kursunu gelmek isteyen herkese tavsiye ediyorum. Gelsinler ve kendilerini geliştirsinler” dedi.

“HERKESİN EN AZ BİR SPOR DALIYLA İLGİLENMESİ GEREKİYOR”

Bir diğer öğrenci Ege Yeşilyurt ise (14), şunları kaydetti:

“Kursta temel teknikleri öğreniyoruz. Daha sonra müsabakalar yapıyoruz. Hocamız bizi daha iyi seviyeye getirmek için çaba gösteriyor. Ben de diğer arkadaşlarım gibi evime, ülkeme kupa, madalya getirmek istiyorum. Herkesin en az bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekvando da onlardan biri… Kursa katılmak isteyenlere tavsiyem, hiç düşünmeden bu kursa gelsinler. Kendilerini korumayı öğrensinler.”

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR