Ankara 2 Nolu Baroda seçim heyecanı

Ankara 2 Nolu Baroda seçim heyecanı

Ankara 2 No’lu Barosu 2. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti

Ankara 2 No’lu Barosu 2. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti

Ankara 2 No’lu Barosu 2. Olağan Genel Kurulumuz yoğun katılımla gerçekleşti.

Genel Kurul tarafından toplantıyı yönetmek üzere Av. Ali Aydın Akpınar Divan Başkanı, Av. Abdulkadir Aslan, Av. Meral Semiz Yeter ve Av. İrem Akman Başkanlık Divanı olarak seçildiler.

 

Baro Başkanı Av. Sabri Hafif’in açılış konuşmalarıyla başlayan genel kurulda, Ankara Valisi Vasip Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız ve Murat Alparslan, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut selamlama konuşmalarını yaptılar.

Gündem maddelerinden Faaliyet Raporu’nu Baro Başkan Yardımcısı Av. Handan Kurt, Mali Raporları Sayman Av. Ahmet Günenç, Denetim Kurulu Raporunu da Av. Ayşegül Güney okudu.

 

Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrasından sonra Av. Tarkan Toper, Av. Hasan Oymak, Av. İlhan Kara, Av. Betül Akaydın, Av. Saliha Sasa, Av. Halil Atasoy, Av. İzen Yaman, Av. Zehra Gülden, Av. Emine Aslan ve Av. Yasir Şen dilek ve temennilerini ifade ettiler.

Demokrasi şöleni havasında geçen genel kurulda Ankara 2 No’lu Barosu Başkan adayları Av. Sabri Hafif ve Av. Gökhan Ağdemir hitaplarını gerçekleştirdiler.

Divan Başkalığı tarafından baro zorunlu organları seçiminin 20 Ekim 2024 Pazar günü, saat 09.00- 17.00 arasında yapılacağı genel kurula hatırlatılarak birinci gün toplantısı sona erdi.