Ülkü-Kadir çiftinin mutluluğuna tanıklık ettiler

Ünlü sanatçı Ahmet Şafak`ın kızı Ülkü, dünya evine girdi. Ülkü-Kadir Özbay`ın mutlu gününde nikahı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı.

Ülkü-Kadir çiftinin mutluluğuna tanıklık ettiler
MAGAZİN 19.09.2021 22:16:32 0

İSTANBUL (üçüncüsayfahaber) - Milliyetçi Ülkücü camianın sevilen sanatçısı, yazar  Ahmet Şafak`ın kızı Ülkü, dünya evine girdi. Ülkü-Kadir Özbay`ın mutlu gününde nikahı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı.

İstanbul`da gerçekleştirilen düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini MHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy yaptı.
MUTLULUK DİLEĞİ 
MHP Genel Başkan Başdanışmanı, 25. ve 26. Dönem MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, nikahla ilgili duygularını paylaşırken, "Kültür ve sanat adamı, mütefekkir Sn.Ahmet Şafak Bey?in can kızı, yeğenimiz Ülkü ve Kadir kardeşimizin nikahını Silivri Belediye Başkanımız Sn. Volkan Yılmaz kıydı. TBMM Grup Başkanvekilimiz sn.Erkan Akçay ve Antalya Milletvekilimiz  Sn Abdurrahman Başkan Beylerle birlikte şahitlik yaptık, kutlu ve mutlu olsunlar inşallah" dedi.
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da, "Gazeteci, Yazar ve camiamızın sevilen sesi Ahmet Şafak kardeşimin kıymetli evladı Ülkü ve Kadir Özbay?ın düğün merasimlerine katılarak mutluluklarına şahitlik ettik. Genç çiftimize çıktıkları bu kutlu yolda bir ömür mutluluklar dilerim" dedi.
ÜCÜNCÜSAYFAHABER Ailesi olarak Ülkü-Kadir Özbay çiftini tebrik eder, mutluluklar dileriz.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR