Tarih: 07.10.2021 15:24

MHP`li Kara "Gökgöl Kuş Cenneti`ni kurtarın!"

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA (üçüncüsayfahaber) ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Esin Kara, Gökgöl Kuş Cenneti?nin kanalizasyon atıklarının tehdidinde olduğunu bildirdi. 
Kulu Kozanlı Mahallesinin sorunları hakkında soru önergesini Meclis gündemine taşıyan MHP Konya Milletvekili Esin Kara, ?Kulu ilçesi Ankara-Konya yolu üzerinde işlek bir konumdadır. İlçede küçük doğal göletler bulunmaktadır. Gökler Köyü ve Kozanlı Kasabası göletleri bunlara örnektir. Kozanlı Mahallesinde yer alan kanalizasyon şebekesinin atıklarının arıtılmadan Gökgöl Kuş Cennetine akması çevredeki insan ve hayvan sağlığını tehdit etmektedir? dedi.
ARITMAYA İHTİYAÇ DUYULUYOR
MHP Konya Milletvekili Esin Kara; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli?ye sıkıntının giderilmesi adına şu soruları sordu: 
?Kozanlı Mahallesinde yer alan kanalizasyon şebekesinden geçen atıkların arıtılarak Gökgöl Kuş Cenneti?ne akmasının sağlanmasına yönelik bir çalışma yapılması planlanmakta mıdır?
Mahalle içerisinde yer alan su ve taşkın koruma kanalının ıslahının yapılmasına yönelik bir çalışma yapılması planlanmakta mıdır??




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —