Tarih: 25.07.2020 14:33

Zararlı gıdalar ve zararlı içerikleri

Facebook Twitter Linked-in

İşlenmiş et: Nitrat, aşırı tuz
Yağda kızartmalar: Hidrojenize/trans yağ
Beyaz un: Klor dioksit
Cips: Monosodyum glutamat
Tatlandırıcı: Sukraloz
Şekerleme: Yapay boya
Kahve kreması: Titanyum dioksit, trans yağ
Sosis: Tuz, gıda boyası
Donuk gıda, balık: Tert-bütilhidrokinon
Margarin: Potasyum sorbat, trans yağ
Mısır gevreği: İşlenmiş karbonhidrat
Hazır turşu: Potasyum benzoat, Stirik asit
Muffin: Furuktozlu mısır şurubu, Trans yağ
Yapay çikolata kaplı gıda: Polisorbat 60
Pankek şurubu: Furuktozlu mısır şurubu
Endüstriyel dondurma: Titanyum dioksit, boya
Salata sosu: Sodyum karboksimetil selüloz
Granola bar: Mısır şurubu, sorbitol, BHT
Konserve çorba: Monosodyum glutamat
Dondurulmuş ara sıcak: MSG, trans yağ
Jöle: Şeker, gıda boyası, pektin
Paketli smooithie: Fruktoz, ksantan sakızı
Sporcu içeceği: Yapay boya, ağaç reçinesi
Tavuk nugget: Digliserid, Red 40, Karajenan
Hindi: Arsenik
İşlenmiş somon: PCB (Poliklorlu bifenil)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —