Göksu Hukuk ve Danışmanlık hizmette

Ankara`da yaşayan Malatyalı genç avukatlardan Av. Barış Göksu, Göksu Hukuk ve Danışmanlık Bürosunu törenle hizmete açtı.

Göksu Hukuk ve Danışmanlık hizmette
HUKUK 3.07.2021 19:47:21 0

ANKARA (üçüncüsayfahaber) - Ankara`da yaşayan Malatyalı genç avukatlardan Av. Barış Göksu, Göksu Hukuk ve Danışmanlık Bürosunu törenle hizmete açtı. 
Genç Hukukçu Av. Barış Göksu`nun avukatlık bürosunun açılışına eski Bakanlarımızdan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit, Malatya`nın unutulmaz Valisi Saffet Arıkan Bedük, yakınları ve Ankara`da yaşayan Malatyalı hemşehrileri katıldı. 
MASTÖB Ankara şubesi Başkanı Malatyşalı işadamı Kamil Göksu`nun oğlu olan Av. Barış Göksu`yu bu mutlu gününde Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan, Hukuk alanındaki başarılı savcılık döneminin ardından emekli olduktan sonra avukat olarak çalışmalarını sürdüren Adil Kubat, Ankara Malatyasqorlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz ve genç meslektaşları da yalnız bırakmadı.
Açılış kurdelesini davetliler hep birlikte keserken açılış sonrası kısa bir aç ıklama yapan Güldal Akşit ve Saffet Arıkan Bedük, genç hukukçuya başarı dilediler. 
Kızılırmak Mahallesi 1450. Sk. Ulusoy Plaza No: 9/12 Çukurambar-Ankara adresinde hizmet verecek olan genç hukukçumuza  www.ucuncusayfahaber.com ailesi olarak yeni ofisinin hayırlı olmasını dileriz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR