Av. Melih Akkurt gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı koronavirüs illetinden kurtulamayarak vefat eden Av. Melih Akkurt, bugün gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Av. Melih Akkurt gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı
HUKUK 22.11.2021 21:43:00 0

ANKARA (üçüncüsayfahaber) Yakalandığı koronavirüs illetinden kurtulamayarak vefat eden Av. Melih Akkurt, bugün Kızılcahamam'a bağlı Beşkonak Köyünde gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 

Yakalandığı salgın hastalık yüzünden 37 yaşında vefat eden Av. Melih Akkurt'un cenazesine siyasette ve hukuk alanında birlikte mücadele ettiği arkadaşları ve yakınları katıldı. Akkurt'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Av. Melih Akkurt'un ani vefatı süyük üzüntüyle karşılanırken yayınlanan başsağlığı mesajlarından bazıları şöyle:

Yeniden Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu: Konfederasyonumuzun Genel Sekreteri ve Güven İş Sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı Av.Melih AKKURT covid rahatsızlığı nedeniyle vefat etmiştir..Ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz..Mekanı cennet olsun 

Süleyman ACAR (Kızılcahamam Belediye Başkanı): İlçemiz Beşkonak Mahallemiz halkından Av. Melih Akkurt kardeşimizi Hakk'a uğurladık. Kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

ANKARA BAROSU: 03.09.2008 tarihinde avukatlık mesleğine başlayan Baromuz üyesi Av. Melih AKKURT (20354) vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve Baromuz üyelerine başsağlığı dileriz.

Eyüp YILMAZ: Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş, MHP Yenimahalle İlçe Başkanlığım dönemimde birlikte omuz omuza görev yaptığım kıymetli kardeşim Avukat Melih Akkurt kovid illetine yenik düşmüştür. Camiamızın başı sağolsun...

Av. Gencer ÖZDEMİR: Meslektaşım Avukat Melih Akkurt’un vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.

Av. Hakan DOĞRU: Ülküdaşımız, kardeşimiz, meslektaşımız Av. Melih Akkurt'u çok genç yaşında covid illeti nedeniyle kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ailesinin, sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun.


YAZARLAR