Bafra Ülkü Ocakları'ndan Ata'ya Saygı Yürüyüşü

Bafra Ülkü Ocakları

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı '30 Ağustos Ruhuyla Ata'ya Saygı Yürüyüşü' ve 'İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni' düzenledi

SAMSUN / www.ucuncusayfahaber.com.tr

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen  '30 Ağustos Ruhuyla Ata'ya Saygı Yürüyüşü' ve 'İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni' ile Ali Kınık ve Alperen kekilli'nin katıldığı açık hava konseri büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

 

 

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı'nın muhteşem programına MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta, İl Yöneticileri, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Ülkü Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Yalçın Sözen, Ülkü Ocakları Alaçam İlçe Başkanı Uğur Demir, Ülkü Ocakları Kavak İlçe Başkan Yusuf Atıcı, Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanı. Ahmet Baştuğ, Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz, MHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, MHP Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk,  Türkiye KAMU-SEN ve bağlı Sendika Başkanları, STK'ların Başkan ve yöneticileri ve Bafralılar katıldı.

 

 

Programla ilgili olarak yapılan açıklamada daha sonra şöyle denildi:

"Yaklaşık bir ayı aşkın süredir, programın hazırlanmasında büyük bir emek ve özveri gösteren değerli ocak yöneticilerimize, genç bozkurtlarımıza ve asenalarımıza teşekkür ediyoruz. 
Ayrıca, 'İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni' Konserimize maddi ve manevi katkı sağlayan ülküdaşlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun."