Başkan Yalçın'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Başkan Yalçın

Sincan Kamyoncular Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Sincan Kamyoncular Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek, şoför esnafının sorun ve talepleri üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.

 

 

Oda Başkanı Yalçın'ın, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer aldı:  “Sayın genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek, şoför esnafımızın sorun ve beklentilerine ilişkin bilgilendirmede bulundum. Kıymetli Genel Başkanımız,  konuyla ilgili adımların atılması noktasında TBMM açılınca kapısının bizlere açık olduğunu,  şoför esnafımızın sorunlarını çözümü noktasında her zaman yanımızda olacağını bildirdi.  Şoför esnafımıza selam ve sevgilerini ileten Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye bizlere göstermiş olduğu ilgi, alaka ve yakınlıktan dolayı  şahsım ve şoför esnafımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”