ÜLKÜ OCAKLARI

ÜLKÜ OCAKLARI Haberleri

Bolu Ülkü Ocakları'ndan 'Türk Gençlik Şöleni'

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından “Türk Gençlik Şöleni” düzenlendi.

Bolu Ülkü Ocakları
ÜLKÜ OCAKLARI 29.05.2024 17:09:00 0

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından “Türk Gençlik Şöleni” düzenlendi. Şölene katılan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ülkü Ocaklarımıza yönelik muhasım odakların yaptığı kalleşçe tezviratlara aldırış etmediklerini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, şöleni düzenleyen Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve Ocak Yöneticilerine teşekkür ederek şunları söyledi:

 

 

"Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Türk Gençlik Şöleninde Gençlerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte güzel bir vakit geçirdik.

Bu güzel organizasyonu tertip eden Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı kıymetli kardeşim Sn. Sedat Tok Başkanıma ve İl Ocak Yöneticilerimize ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

 

 

Kalleşçe tezviratlara aldırış etmeden…

Ülkü Ocaklarımıza yönelik muhasım odakların yaptığı kalleşçe tezviratlara aldırış etmeden, davasına, teşkilatına ve ocağına sahip çıkarak, birlik ve beraberliğimizi herkese gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza, kıymetli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin."

 

Bolu/www.ucuncusayfahaber.com.tr 


Anahtar Kelimeler: Ocakları' ' Gençlik Şöleni'

YAZARLAR