Büyükataman: Türk milliyetçilerinin, Öztürk Yılmaz’ın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı yok

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin, Öztürk Yılmaz’ın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı olmadığını bildirdi.

Büyükataman: Türk milliyetçilerinin, Öztürk Yılmaz’ın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı yok
SİYASET 12.10.2024 20:10:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin, Öztürk Yılmaz’ın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı olmadığını bildirdi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Haddini aşan sözler…

"Çeyrek porsiyon bir tabela partisinin genel başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında haddini aşan sözler söylemiş, yetersiz idrak kapasitesi ile Milliyetçi Hareket Partisi’ne istikamet çizmeye çalışmıştır.

Musul’da devlet görevinden kaçan, devletimizin kahramanlarını satıp görevini eline yüzüne bulaştıran Öztürk Yılmaz’a tavsiyemiz, evcilik oynadığı koltuğunda rahat durması, partisi ile beraber kumda oynamasıdır.

Çapının yetmeyeceği konularda Genel Başkanımızın ve Partimizin adını ağzına almamasıdır.

“MHP varlığını büyük Türk milletinin varlığına adamıştır”

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu güne kadar attığı her adımı Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerini düşünerek atmış, Milliyetçi Hareket Partisi varlığını büyük Türk milletinin varlığına adamıştır.

Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin bu şahsın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı yoktur."


YAZARLAR