Tarih: 27.09.2024 21:02

Candemir'den belediye meclis üyesi açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, AK Parti listelerinden MHP kontenjanı olarak belediye meclis üyesi seçilen arkadaşlarının bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Bu olayı herhangi bir yere çekmenin lüzumsuz olduğuna dikkat çeken Candemir, "Cumhur İttifakında bir kopuş, çatlama asla söz konusu değildir. Ak Parti ile İl ve ilçe başkanlıklarımız ahenk içinde çalışmalarını yürütmekte Eskişehir’imiz ve Eskişehirlilerimiz için canla başla çalışmaya devam etmektedir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"31 Mart 2024’te yapılan Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir’de Cumhur ittifakı olarak seçimlere girilmişti. Ak Parti listelerinde ittifak olarak girdiğimiz ve merkez ilçelerimiz olan Odunpazarı ve Tepebaşı’nda Milliyetçi Hareket Partisine üye olan belediye meclis üyesi adaylarımız Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

İttifakla seçimlere girilen diğer illerimizde olduğu gibi şehrimizde de seçilen MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımız bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında çalışmalarına devam edeceklerdir. Bu süreç ülke genelinde rutin bir durum olup yalnızca Eskişehir’e mahsus bir durum değildir. Bu olayı herhangi bir yere çekmek lüzumsuzdur. Cumhur İttifakında bir kopuş, çatlama asla söz konusu değildir. Ak Parti ile İl ve ilçe başkanlıklarımız ahenk içinde çalışmalarını yürütmekte Eskişehir’imiz ve Eskişehirlilerimiz için canla başla çalışmaya devam etmektedir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —