Tarih: 06.07.2024 14:44

Davaya adanan bir ömür

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı'nda 27. yılına giren Devlet Bahçeli'ye başta Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve parti teşkilatları olmak üzere Ülkü Ocakları Başkanlarından da kutlama mesajları geldi.

KİM NE DEDİ?

Feti YILDIZ (MHP Genel Başkan Yardımcısı): Nerede bir Türk var ise bizim doğal sınırlarımız oradan başlar diyen çelik gibi irade. 27.Yıl kutlu olsun….

Prof. Dr. İlyas TOPSAKAL (MHP Genel Başkan Yardımcısı): Siyasette nezaket ve zerafet, ahlak ve edebin temsili; Türk Devletinin stratejik bakışının mimarı Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin Genel Başkan oluşunun 27. Yıl dönümü kutlu olsun.

İsmet BÜYÜKATAMAN (MHP Genel Sekreteri): Türk milliyetçiliği davasına ömrünü adayan, Türk dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin genel başkan oluşunun 27. yıl dönümü kutlu olsun.

Celal ADAN (TBMM Başkanvekili MHP İstanbul Milletvekili): Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli; ataların sesini, şühedanın nefesini bugüne taşımaktadır. Liderimizin 27 yıldır haykırdığı hakikatler; Türklüğün en aziz iradesi, en veciz ifadesidir. Çeyrek asrı aşan bilge liderliği, bu çağa vurulan mühür; hayat hikâyesi, davaya adanan bir ömürdür

Prof. Dr. Filiz KILIÇ (MHP TBMM Grup Başkanvekili): Türk Dünyasının Bilge Lideri Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Genel Başkan oluşunun 27. yıl dönümü kutlu olsun. Emrinizde bir ömür…

Ahmet ERBAŞ (MHP Kütahya Milletvekili): Ömrünü Vatanına, Türklüğe ve Ülküsüne adamış olan Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığının 27. yıl dönümü kutlu olsun. Allah Liderimizi başımızdan eksik etmesin. Ömrü bereketli, varlığı daim olsun.

Doç.Dr. Pelin YILIK (MHP Çankırı Milletvekili): Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben şiarıyla, Milliyetçi Hareket Parti’mize ve Türk Milleti’nin geleceğine ışık tutan Saygıdeğer Genel Başkanı’mız Devlet Bahçeli’nin genel başkanlık makamına seçilişinin 27. yılı kutlu olsun.

Abdurrahman BAŞKAN (MHP Antalya Milletvekili): Ömrünü Türk milliyetçiliği davasına ve Necip Milletimize adayan, Türkmen Beyimiz Muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Genel Başkan oluşunun 27. yıl dönümü kutlu, ömrü uzun olsun. Allah başımızdan eksik etmesin.

Musa KÜÇÜK (MHP Gümüşhane Milletvekili): Ömrünü kutlu davasına adayan Türk dünyasının Bilge Lideri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığının 27. yılı kutlu olsun. Cenab-ı Allah sağlık ve afiyet versin, başımızdan eksik etmesin. 

Ayşe Sibel ERSOY (MHP Adana Milletvekili): "Benim Aklım Hep TÜRKİYE'dir" diyerek ömrünü Türk Milleti'nin geleceğine adayan Türk Dünyası'nın Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Başbuğumuzdan devraldığı MHP Genel Başkanlığının 27. Yıldönümü Kutlu Olsun...

Baki ERSOY (MHP Kayseri Milletvekili): Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, ömrünü Türk Milleti ve Türk Devletine adayan Bilgi Lider, demokrasinin hamisi, Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Genel Başkanımız olarak geçirdiği 27. yılı kutlu olsun.

Ekrem Gökay YÜKSEL (MHP Balıkesir Milletvekili): Türk milliyetçiliği davasına ömrünü adayan, Türk dünyasının Bilge Lideri Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin Genel Başkan oluşunun 27. yılı kutlu olsun. Allah başımızdan eksik etmesin.

Prof. Dr. Hasan KALYONCU (MHP 27. Dönem İzmir Milletvekili): Ömrünü Türk milliyetçiliği davasına ve Türk Milletine adayan, Bilge Lider Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Genel Başkan oluşunun 27. yıl dönümü kutlu olsun. Allah sağlık ve afiyetler versin, başımızdan eksik etmesin.

Prof. Dr. Ruhi ERSOY (MHP Genel Başkan Başdanışmanı-25.26. Dönem MHP Osmaniye Milletvekili): Türk milliyetçiliği davasına ömrünü adayan,Türk dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığının 27. Yılı Kutlu Olsun…

Fatih ÇETİNKAYA (MHP MYK Üyesi): Asalet şahsiyetten, cesaret yürekten, feraset inançtan gelir. Hepsi birleşince Devlet olur. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığının 27. Yıldönümü kutlu olsun

Doç. Dr. Alp YILDIZ (MHP MYK Üyesi): Yolbaşçımız, Büyüğümüz, Bilge Liderimiz SAYIN DEVLET BAHÇELİ.. Varlığınız daim olsun.. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.. Toprağa millet gerek, Millete Devlet gerek. Lider Devlet Bahçeli ile Nice kutlu yıllara..

Ahmet Yiğit YILDIRIM (Ülkü Ocakları Genel Başkanı): Kaynağını Ötüken’den, kökünü Söğüt’ten alan, fikir ve siyaset gövdesini Türkiye’de inşa eden ve daima Ülkü Ocaklı bir Genel Başkan olmaktan gurur duyan büyüğümüz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığının 27’nci yıl dönümünü tüm Ülkü Ocaklı evlatları adına kutluyorum. Cenab-ı Allah başımızdan eksik etmesin.

Alparslan DOĞAN (Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı): Cenab-ı Allah, Türk Dünyasının sarsılmaz kalesi Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi başımızdan eksik etmesin.

Ankara / www.ucuncusayfahaber.com.tr




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —