GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

DEM'lenenler utansın!

Bölücü terör örgütü PKKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin eski Milletvekilinden skandal paylaşım geldi, öfke çığ gibi büyüdü.

DEM
GÜNDEM 22.06.2024 23:55:00 0

Bölücü terör örgütü PKKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin eski Milletvekilinden skandal paylaşım geldi, öfke çığ gibi büyüdü.

Eski HDP Milletvekili Ferhat Encü, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024'te Portekiz'e 3-0 yenilmesinin ardından skandal bir paylaşım yaptı. Encü, Kürtçe ifadeler kullandığı paylaşımında Portekiz'i tebrik etti. 

Encü'nün skandal paylaşımına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız "Siyasi uzantılarıyla seçimler dahil her türlü işbirliği yapanlar utansın" ifadelerini kullandı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “Tek beslendikleri şey Türk ve Türkiye düşmanlığı, bu uğurda her türlü kalleşliği yapmaktan ar etmiyorlar. Bu vatansız alçak bir kez daha DEM/HDP’nin gerçek yüzünü göstermiştir” değerlendirmesinde bulundu.

 

KİM NE DEDİ?

Feti YILDIZ (MHP Genel Başkan Yardımcısı): Portekiz milli takımı kürtçe tebrik edilmiş. PKK uzantılarından ne bekliyordunuz.? Gazi Mecliste; Türkiye’ye, siyasi olarak işgalci, ekonomik olarak sömürgeci, kültürel olarak asimilasyoncu diyen PKK’nın siyasi uzantılarıyla seçimler dahil her türlü işbirliği yapanlar utansın.

İzzet Ulvi YÖNTER (MHP Genel Başkan Yardımcısı): Vatansız, bayraksız, kitapsız, izansız, vicdansız…Dilerim Allah’tan, milletvekili iken devletten aldığın maaşlar burnundan gelir…Yaşasın Türklük, yaşasın Türk milleti, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti… Kahrolsun hainler, kaybolsun işbirlikçiler, mahvolsun emperyalizmin uşakları… Özgür, sende aynı fikir, aynı düşüncede misin?

Ahmet Selim YURDAKUL (MHP Genel Başkan Yardımcısı): PKK'lı terörist olan bu zatın Kandil’in talimatlarını yerine getirerek Milli takımımızın bir spor müsabakasında bile ülkemizin karşısında durması, vatandaşlarımızı tahrik ederek bir kaos ve çatışma ortamı yaratmaya çalışmak istemesi beklenen bir sonuçtur.  
Ancak vatansever polisimizin kendisine daha önce attığı tokat gibi hiç endişe etmesin, Türk Milleti kendisine, dışarıdaki ve içerideki ağa babalarına, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi terörist başları ile hayranlarına ve bunlarla işbirliği içinde hareket etmek isteyenlere gereken dersi her zaman vermiştir, vermeye de devam edecektir. Ülkemizin bekasına hiçbir kimsenin zarar veremeyeceği, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Ya bu vatanda yaşayacağız, ya da bu vatan uğruna seve seve can vereceğiz.” ifadesinde açıkça ortaya konulmuştur.

İsmet BÜYÜKATAMAN (MHP Genel Sekreteri): Tek beslendikleri şey Türk ve Türkiye düşmanlığı, bu uğurda her türlü kalleşliği yapmaktan ar etmiyorlar. Bu vatansız alçak bir kez daha DEM/HDP’nin gerçek yüzünü göstermiştir.
DEM Parti Türkiye’nin partisi değildir. DEM Parti bir siyasi parti değil Türkiye düşmanlarının uşaklığını yapan teröristlerin şehir ofisidir. Dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeri olmadığı bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Kederde, acıda, sevinçte milletimizle bir olamayanların milletimizin meclisinde sandalye işgal etmeleri kara bir lekedir.

Ayrıca “Milli Takım gol attığında kim seviniyorsa, Türkiye İttifakı'nda onlar var.” diyerek DEM ile ortaklığını gizlemeye çalışan Özgür Özel’e de soruyoruz: Milli Takım karşısında Portekiz’i destekleyen alçaklara karşı bir tavrınız olacak mı? Yoksa her zamanki gibi DEM’in Türkiye düşmanlığına sessiz mi kalacaksınız ?

Göksal BEŞKAYA (MHP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi): Bu vatansız kanı bozukların artık 7 sülalesi ile birlikte Türk vatandaşlığından kovulup necaset kokan bendenleri bu kadim toprakları daha fazla kirletmesin diye sınırdan atılma vakti gelmedi mi?

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: 'lenenler utansın!

YAZARLAR