"Devlet Bahçeli'nin davaya adanmış ömrüne ve ferasetine yenik düştüler"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, FETÖ teror örgütünün Milliyetçi Ülkücü Hareket’e karşı giriştiği kumpaslarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, FETÖ teror örgütünün Milliyetçi Ülkücü Hareket’e karşı giriştiği kumpaslarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

CIA/FETÖ terör örgütü ele başı ve ajan yapılanmasının ömrünün Türk ve Türklük düşmanlığıyla geçtiğini ifade eden Fatih Aydın "2011’de MHP’ye kaset operasyonu çekerek dizayn etmeye kalktılar ama Türk siyasetinin dürüst, ilkeli, feragat sahibi Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi aşamadılar. 15 Temmuz öncesi MHP’yi ele geçirme operasyonu gerçekleştirdiler ama Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin davaya adanmış ömrüne ve ferasetine yenik düştüler" dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, şunları söyledi:

"CIA/FETÖ terör örgütü ele başı ve ajan yapılanmasının Ömrü Türk ve Türklük düşmanlığıyla geçti. Bu yüzden ilk öncelikleri Türk milletinin Son Kalesi MHP ve Ülkü Ocaklarına her fırsatta kumpas kurarak saldırmak oldu.(!) Kendi gazete ve dergilerinde sanki “Kanımız Aksada Zafer İslamındır” diyen Ülkücüler değilmiş gibi Türk milliyetçilerini Yüce Dinimiz İslama olan bağlılığında problemliymiş gibi göstermeye çalıştılar. 2011’de MHP’ye kaset operasyonu çekerek dizayn etmeye kalktılar ama Türk Siyasetinin dürüst, ilkeli, feragat sahibi Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi aşamadılar. 15 Temmuz öncesi MHP’yi ele geçirme Operasyonu gerçekleştirdiler ama Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin Davaya adanmış ömrüne ve ferasetine yenik düştüler. FETÖ’nün Türkiye’deki En son Operasyonu Sinan Ateş Davası’dır.(!) Cevheri Güven, Emre Uslu, Erk Acarer gibi dışardaki vatansızlar ve içerdeki işbirlikçileriyle birlikte yalan algılarla iftiralarla Milliyetçi Ülkücü Harekete karalayarak kumpas kurdular. Çünkü emperyalistler biliyorlardı ki Türk Milliyetçisi Ülkücülerin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye diz çöktürebilirse Türkiye’yi rahatlıkla ele geçirebilecek ve istedikleri operasyonu çekebileceklerdi. Bilmiyorlardı ki yalnız Allahın huzurunda eğilen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye beşeri hiç bir güç boyun eğdiremez.! Yüce Allah, Milliyetçi Ülkücü hareketle uğraşan devlet ve millet düşmanlarını kahrı perişan etsin.! Cenabı Allah Liderimizi Başımızdan eksik etmesin inşallah.

 

Tarih: 2011 Yer: Beşiktaş Adliyesi (DGM)

FETÖ, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'na karşı defalarca operasyon yapmaya kalkışmış, ancak Liderimiz Devlet Bahçeli'nin kararlı duruşu ve millî iradeye olan bağlılığıyla bu engellemeler aşılmamıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli, FETÖ'nün sinsi planlarını boşa çıkararak, Türk milliyetçiliğinin ve ülkücü iradenin gücünü defalarca kanıtlamıştır. Bu süreç, MHP’nin ve Ülkü Ocakları’nın devletin yanında, millî ve devletin ali menfaatlerini koruma noktasında ne kadar kararlı olduğunu tekrar tekrar göstermiştir. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket."