'Efsane Başkan' 6 bin fark yedi!

Fenerbahçe seçim sonuçları belli oldu. Ali Koç 16.464 oy alırken Aziz Yıldırım 10.483 oy alabildi.

SPOR 9.06.2024 21:00:00 0

Fenerbahçe seçim sonuçları belli oldu. Ali Koç 16.464 oy alırken Aziz Yıldırım 10.483 oy alabildi.

Başkan Ali Y. Koç, 16 bin 464 oyla üçüncü kez Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına seçildi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 8-9 Haziran tarihlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Üyelerin yoğun katılım sağladığı kongrenin ikinci gününde 47 sandıkta gerçekleştirilen oy verme işlemi, saat 10.00’da başladı ve 17.00’de tamamlandı.
 
Kulübün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 27 bin 489 oy kullanırken; Başkan Ali Y. Koç 16 bin 464 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Eski Başkan Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 üyenin oyunu aldı. 542 oy ise geçersiz sayıldı.
Başkan Ali Y. Koç, oyunu 27. sandıkta, Başkan Adayı Aziz Yıldırım ise 46 numaralı sandıkta kullandı.
 
 

İki başkan adayı birlikte sahaya çıktı ve üyeleri selamladılar

Sandıkların açılmasının ardından iki başkan bir araya geldi. Sahaya birlikte çıkan başkan adayları Ali Y. Koç ve Aziz Yıldırım birbirilerine sarıldılar ve tribünleri selamladılar. Eski Başkan ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım kürsüde üyelere şu ifadelerle seslendi:

İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz
 
“Sevgili Fenerbahçeliler, bugün Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık. Bütün delegelere ve hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık Fenerbahçe’de, yol haritasını çizdik.

İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz.”

Ardından Başkan Ali Y. Koç, bir teşekkür konuşması yaptı. 

Başkan Ali Y. Koç’un önümüzdeki yeni dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Listesi şöyle:
Asil Liste:
Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Nevres Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Ali Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Sait Ergun Özen, Fethi Pekin, Mustafa Hakan Safi.

Yedek Liste:

Ali Alper Alpoğlu, Selma Perihan Altay Rodopman, Mustafa Kemal Danabaş, Eren Ali Dişli, Özgür Özaktaç, Cenk Öztanık, Rıfat Perahya.

İstanbul/ucuncusayfahaber.com.tr 


Anahtar Kelimeler: 'Efsane Başkan' !

YAZARLAR