"El ele vererek Galatasaray’ı ileriye götüreceğiz"

Yeni transferimiz Victor Osimhen, 5-0 kazandığımız Çaykur Rizespor mücadelesini ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

SPOR 14.09.2024 22:40:00 0

Yeni transfer Victor Osimhen, 5-0 kazandığımız Çaykur Rizespor mücadelesini ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Osimhen: "El ele vererek takımı ileriye götüreceğiz" dedi.

Nijeryalı yıldızın değerlendirmeleri şu şekilde:

“Öncelikle burada bulunduğum için çok mutluyum. İlk defa bu şehre geldim. Taraftarımızla birlikte karşılaştık. Yaşadıklarımız harika bir histi. Çok önemli bir maçtı. İlk maçında farklı kazanmış olmamız çok kıymetliydi. Burada mutluyum. Bu şekilde devam ederek her maçı kazanmak istiyoruz.”

“ELİMDEN GELEN MÜCADELEYİ VERECEĞİM”

“Transfer periyodunda ilgiyi duyduğum vakit benim için büyük bir öneme sahipti. Galatasaray’ın ne kadar büyük olduğunu, ne kadar büyük taraftar kitlesi olduğunu biliyordum. Buraya gelmek benim için heyecanlıydı. Kafamda bir soru işareti yoktu. Burada geldiğimde, düşündüğümle aynıydı. Her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Elimden geldiğince mücadele edeceğim.”

“Gelmeden önce Galatasaray’da çok iyi bir takım olduğunu biliyordum. Ben de katkı vermeye çalışacağım. Santrforlarla aramızda rekabet yok. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de çok önemli ve ölümcül bir forvet. İkisinden de öğreneceğim şeyler kesinlikle var. Onlarla birlikte iş birliği yapacağımızı düşünüyorum. Buraya gelirken heyecan verici şeylerden bir tanesiydi. El ele vererek bu takımı çok ileriye götüreceğimizi düşünüyorum. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz. Birbirimizin kalitesini tamamlayacağız. Herkesin farklı özelliği var. Bu takımı çok daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum.”


YAZARLAR