"Emeklilerimizin şikayetlerini kademeli şekilde dindirmeliyiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Emeklilerimizin şikayetlerini kademeli şekilde dindirmeliyiz” çağrısında bulundu.

SİYASET 13.06.2024 00:07:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Emeklilerimizin şikayetlerini kademeli şekilde dindirmeliyiz” çağrısında bulundu.

TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Merkez Bankası rezervlerinin yükselişini yakından takip ettiklerini belirterek "Dar ve orta gelirli insanımızı enflasyona ezdirmemeliyiz. Emeklilerimizin şikayetlerini kademeli şekilde dindirmeliyiz. Her insanımızın adil ve hakkaniyetli pay alması için elimizden geleni yapmak durumundayız. Türkiye ekonomisi zincirlerini tamamen kıracaktır" dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Türkiye ekonomisi zincirlerini tamamıyla kıracaktır. Çiftçimizden memurumuza, işçimizden esnafımıza, emeklimizden sanayicimize kadar herkesin yanındayız; haklı taleplerin de takipçisiyiz.

Taşeron firmalarda çalışan kardeşlerimizin kadroya alınması, Staj ve çıraklık mağduru kardeşlerimize el uzatılması, Terörle mücadelede yaralanan ancak gazi sayılmayan 20 bine yakın kardeşimize gazilik unvanının verilerek şeref aylığının bağlanması, Uzman çavuşlarımızın kadroya alınmalarıyla mesleki güvenceye kavuşturulmaları, Yardımcı hizmetler sınıfındaki kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesi, her insanımızın onurlu ve hiç kimseye muhtaç olmadan hayatını sürdürebileceği bir gelir düzeyine ulaşması hedeflerimiz arasındadır.

Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde “Kıyamet kopmak üzere olsa bile elinde bir fidan varsa bu fidanı dikmemezlik etme.” buyuruyor. Çok şükür ki böyle bir dinin mensuplarıyız. Cennet ülkemizin bir miras değil gelecekten emanet olduğunun bilinciyle hareket etmemiz önem arz etmektedir.

Cumhur İttifakı belediyelerimizin tamamında Çevre Haftası büyük bir özveriyle kutlanıyor, özellikle çocuklarımızla birlikte çevre bilincini artırmak için farkındalık etkinlikleri düzenleniyor. Her yıl değişik bir temayla kutlanan Türkiye Çevre Hafta'mız 2024 yılında "Hepimizin Bir Dünyası Var" temasıyla kutlanacak.

Atık ve geri dönüşüm farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalarımızın bundan sonra da devam etmesi çocuklarımıza karşı görevimizdir. Yüce Allah'ımızın ve evlatlarımızın emaneti olan çevreyi korumakla kalmayıp bizden sonraki nesillere daha da güzelleştirerek teslim edeceğiz."

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr

 

 


YAZARLAR