Gençlerbirliği Spor Lisesinde karne heyecanı

Gençlerbirliği Spor Lisesinde karne heyecanı

Gençlerbirliği Spor Lisesinde karne heyecanı
ANKARA 14.06.2024 19:31:00 0

Geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin öğrencileri, öğretmen ve yöneticilerden karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. 

Öğrenciler karnelerini Başkan Vekili Metin Özaslan, Sponsorluk ve Gelir Getirici Faaliyetlerden Sorumlu Asbaşkan Atilla Yıldırım, Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Şendil, Bilişim ve Teknolojiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Adem Becerikli, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş, Gençlik Gelişim Sorumlusu ve aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü Seçkin Topçu ve öğretmenlerin elinden aldı.

 

 

Öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş; ‘‘Hayalini kurduğumuz Gençlerbirliği Spor Lisemiz’in ilk senesini geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi, tek tek kutlayarak iyi tatiller diliyorum’’ ifadelerini kullandı. Gençlik Gelişim Sorumlumuz ve aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Lisesi Müdürü’müz Seçkin Topçu ise Gençlerbirliği Spor Lise’mizin ilk senesinde hem eğitim hem de spor anlamında çok verimli bir dönemi geride bıraktıklarını ifade ederken, emeği geçen tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve personelimize de teşekkür edip iyi tatiller diledi.

 

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr 


YAZARLAR