Hakurk'ta SİHA'lar 5 teröristi daha etkisiz hale getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı''nın koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, SİHA'larla etkisiz hale getirildi.

Hakurk
TERÖR 18.11.2021 12:28:00 0

ANKARA (üçüncüsayfahaber) - Türk Silahlı Kuvvetleri  ve Milli İstihbarat Teşkilatı''nın koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen aralarında terör örgütü PKK/KCK'nın kurucularından "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da bulunduğu 5 PKK'lı terörist, SİHA'larla etkisiz hale getirildi.

OPERASYONUN YANKILARI

Prof. Dr. Ruhi ERSOY (MHP Genel Başkan Başdanışmanı): Terörist başı Öcalan’ın; “Benden sonra örgütte sözü geçecek kişi O’dur” dediği, PKK/KCK’nın kurucularından Ali Haydar Kaytan’ın da gerçekleştirilen bu operasyonla etkisiz hale getirildiğini söylemek gerekiyor. Türk Devleti yarınları güvence altına alıyor. Yaşasın güçlü Türkiye.

Dr. Ali GÜLER (Tarihçi Yazar): En İyi Çözüm Süreci: Leş haline getir, hesaplaş, birileri helalleşsin...

Abdullah AĞAR (Yazar Öğretim Görevlisi): Kod Fuat… Ali Haydar Kaytan. Artık bir devir kapandı. Şimdi ASALA, KUK’çular, PKK/KCK çok üzgün, montajcı bölgesel ve küresel istihbarat servisleri çok üzgün ve hüzünlüler. Tunceli Nazimiye Zagge’den başlayan kanlı hikaye, kanlı nifak, kanlı fitne sona erdi. Defteri kapandı. PKK/KCK’nın en önemli adamlarından biri Kod Fuat, Ali Haydar Kaytan da artık ölümsüzleştirildi! 55 masumun canını verdiği ve tam 436 masumun yaralandığı Ankara Merasim Sokak ve Güven Caddesi eylemlerinin sorumlusuydu. PKK/KCK en üst yönetim organı Yürütme Konseyi üyesiydi.


Anahtar Kelimeler: Hakurk' ' teröristi etkisiz getirdi

YAZARLAR