GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Haniye ile Nasrallah'ı kim sattı?

Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, soykırımcı İsrail'in nokta operasyonları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Haniye ile Nasrallah
GÜNDEM 28.09.2024 23:24:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, soykırımcı İsrail'in nokta operasyonları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

 

Dr. Vahapoğlu “İsrail nokta operasyon yapıyor ve kesin sonuç alıyor. Tahran’da Haniye, Beyrut’ta Hasan Nasrallah. Dile getirilmeyen ikinci konu ise bu insanları ve örgütleri kim neden, nasıl, ne karşılığı sattı ve koordinatları İsrail’e kim verdi?” diye sordu.

Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İsrail bölgesel hedefleri için engel olarak gördüğü iki örgütün liderlerini ve tepe yöneticilerini öldürdü. 

Bu iki operasyonla ilgili onlarca insan konuşuyor. Ancak can alıcı iki konu dile getirilmiyor. Dile getirilmeyen birinci konu, her iki örgüt liderinin de korunaklı olması gereken başkentlerde öldürülmüş olmaları. 

İsrail nokta operasyon yapıyor ve kesin sonuç alıyor. Tahran’da Haniye, Beyrut’ta Hasan Nasrallah’. Dile getirilmeyen ikinci konu ise bu insanları ve örgütleri kim neden, nasıl, ne karşılığı sattı ve koordinatları İsrail’e kim verdi? 

Ve yakın gelecekte bunun ne gibi yansıması olabilir.."

Yeni göç uyarısı 

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu,

 muhtrmel bir göç hareketi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Türkiye yeni bir kitlesel göçe hazırlıklı olmalıdır: İsrail’in Filistinden sonra Lübnan’a saldırısının çevre ülkelerin halkları üzerinde önemli etkiler uyandırdığını tahmin etmek fala bakmak olmayacaktır. Nitekim Lübnan ve Ürdün’de halkın kitleler halinde yer değiştirdiği ve önemli hareketliliklerin yaşandığı haberleri dolaşıyor. Aynı ihtimal Suriye için de geçerli. İsrail’in Suriye’ye yönelik bir harekat düzenlemesi bekleniyor. Bu durumda açık kapı politikası izleyen ve düzensiz göçmenlerin yegane sığınağı haline gelen Türkiye’nin muhtemel gelişmelere göre hareket tarzlarını belirlemesi, Türkiye’nin sığınılan ülke olmaktan çıkarılması ve bu maksatla sınırlarımızda alınacak tedbirlerin biran önce artırılarak uygulamaya sokulması yararlı olacaktır.”


Anahtar Kelimeler: Haniye Nasrallah' sattı?

YAZARLAR