Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Döner'den sağduyu çağrısı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Hataylı tüm vatandaşları sağduyu ve sükûnete davet etti.

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Döner
ÜLKÜ OCAKLARI 1.07.2024 22:04:00 0

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Hataylı tüm vatandaşları sağduyu ve sükûnete davet etti.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, “Her türlü provokasyona karşı dikkatli olmalı, toplumumuzun huzurunu ve güvenliğini tehdit eden unsurlara fırsat vermemeliyiz” dedi. 

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

 

"Saygıdeğer Hemşehrilerim;

Devletimizin birlik ve beraberliğinin, milletimizin refahı ve geleceği için ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz.

Yaşanan olaylar bizlere, devletimizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu kritik dönemde, sağduyu ve ortak akıl ile hareket etmenin hayati önem taşıdığını önemle vurgulamak isteriz.

“Devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız”

Türk devleti güçlüdür. Üç beş çapulcuya meydan bırakacak bir devlet değildir. Devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız. Sağduyulu olup sükûnetle devletimizin açıklamalarını beklemeliyiz.

Sağduyu hepimizin ortak değeridir. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, devletimizin ve milletimizin geleceğini güvence altına alabiliriz. Bugün, geçmişten aldığımız derslerle ve geleceğe olan inancımızla, sağduyu ve dayanışma içerisinde olmalıyız.

Her türlü provokasyona karşı dikkatli olmalı, toplumumuzun huzurunu ve güvenliğini tehdit eden unsurlara fırsat vermemeliyiz. Sağduyulu olmak, milletimizin her bir ferdinin sorumluluğundadır. Birlik ve beraberliğimizi korumak adına her vatandaşımız bu sorumluluğu yerine getirmelidir.

Bu vesileyle, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak hiçbir eylemin ve gösterinin içerisinde olmadığımızı ifade ediyor; Hataylı tüm vatandaşlarımızı sağduyu ve sükûnete davet ediyorum."

Hatay/www.ucuncusayfahaber.com.tr 


YAZARLAR