Haydi çocuklar yaz spor okullarına

Altındağ Belediyesi, gençleri sporla, sanatla ve kültürel faaliyetlerle buluşturmaya devam ediyor. Altındağ’da Yaz Okulu ve Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı.

Haydi çocuklar yaz spor okullarına
ANKARA 26.06.2024 00:13:00 0

Altındağ Belediyesi, gençleri sporla, sanatla ve kültürel faaliyetlerle buluşturmaya devam ediyor. Altındağ’da Yaz Okulu ve Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı.

Altındağ Belediyesi’nden gençlere tatil müjdesi… Altındağ Belediyesi, gençleri yaz okulunda bir araya getiriyor. Altındağ’da ücretsiz olarak hizmet veren Yaz Okulu ve Yaz Spor Okullarına başvurular başladı. Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri bünyesinde açılan yaz okulları, yaz tatili boyunca faaliyetlerini sürdürecek. 48 farklı branştan kursların yer aldığı yaz okulu, Altındağlı gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yaz okulları, 8 Temmuz’da faaliyete başlayacak.

 

 

TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ

Gençlik merkezlerine üye olan ve Altındağ’da ikamet eden, 7-18 yaş aralığındaki tüm gençler, kurslardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Telefonla başvurunun kabul edilmeyeceği yaz okullarına kayıt için, mahallelerde bulunan en yakın Gençlik Merkezi'ne giderek başvuru yapmak gerekiyor. Voleybol, basketbol, okçuluk, taekwondo, futbol, yüzme, kick boks, masa tenisi, jimnastik, judo, güreş, gitar, bağlama ve satranç Altındağlı gençlerin en çok tercih ettiği branşlar arasında yer alıyor.

 

 

“EN BÜYÜK AMACIMIZ GENÇLERİMİZİ DAHA İYİ BİR GELECEĞE HAZIRLAMAK...”

Yaz okullarına katılan gençlerin kişisel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerle buluşacağını belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Gençlerimizi sporla, sanatla ve kültürel faaliyetlerle buluşturuyoruz. Yaz okullarında gençlerimiz için farklı branşlarda kurslar açtık. En büyük amacımız gençlerimizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak… Çocuklarımıza ilgi duydukları alanlarda kurslara katılma imkânı sağlıyoruz. Ebeveynlerin, çocuklarını sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeleri de çok önemli… Bu kurslara katılan ve kendilerini geliştirmek isteyen çocuklarımız, uzman eğitmenlerden ders alabilecek. Çocuklarımız hem yaz tatilini daha verimli geçirecek hem de ilgi duyduğu alanlarda başarı sağlayarak daha iyi bir geleceğe hazırlanma fırsatı bulabilecek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her alanda yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: Haydi çocuklar okullarına

YAZARLAR