"Kaderin cilvesi demeyeceğim, intikamı!"

Kaderin cilvesi demeyeceğim, intikamı!

GÜNDEM 21.10.2024 12:09:00 0

Fetö'nün teröristbaşı Fethullah Gülen'in öldüğünün açıklanması geniş yankı buldu.

KİM NE DEDİ?

Hüseyin Özkan / MHP Sosyal Medya Sorumlusu: Tarih bile bu papazdan intikamını alıyor! FETÖ’nün en büyük kumpaslarından Ergenekon davası başlangıç tarihi ile bu papazın ölüm tarihi aynı… Kaderin cilvesi demeyeceğim, intikamı!

Fatih Aydın/ Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı: İlahi Adalet(!) FETÖ Terör Örgütü elebaşı Katil Fethullah Gülen, Ergenekon kumpas davasının ilk duruşmasının görüldüğü gün geberdi. Çok şükür seni de, seni seveni de sevmedik. Senin ışık evlerine karşı Ocağımızda Piştik. Senin kahpe düzenine Eyvallah Etmedik.! Ateşin bol olsun!

Şamil Tayyar / Gazeteci Yazar: Fetullah Gülen bir din adamı olarak başlayan hayatını hain olarak tamamladı. Diyanet vaizliğinden terör örgütü elebaşlığına uzanan kriminal ömründe binlerce insanın hayatını kararttı, bir nesli yok etti. Ülkesini işgale kalktı, Amerika’nın kucağında Türkiye düşmanlarıyla plan yaptı, nice canlar yaktı. Buraya kadarmış. Rabbim cehennemiyle muamele etsin, ateşi bol, ızdırabı çok olsun.

Nedim Şener/ Gazeteci Yazar: ABD’nin Türkiye’ye karşı kullandığı FETÖ elebaşı Gülen yine “firar” etmiş. Bu dünyada hesabını ona soramadık ama yüce Allah, kötülük ve ihanetlerinin hesabını ona soracak, şehitlerimizi de şahit tutacak. FETÖ elebaşı öldü ama FETÖ’cüler ihanetleri ve kötülükleriyle devlet içinde ve toplum arasında fitne yaymaya devam ediyor. Siyasette, bürokraside, medyada makam odalarında gizlice gözyaşı döküp “ima” ile dua ve Yasin okuyanların yası buraya kadar geliyor. HAİNE MERHAMET VATANA İHANETTİR.

Cansu Canan Özgen / Sunucu: Yayın ilkelerini hiç dikkate alamayacağım. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü haberini paylaşmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum. Bu teröristbaşının ölmesinin ardından ancak "Ateşi bol olsun" denilir.


YAZARLAR