KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Koru Hastaneleri'nden Türk Sanatı Sempozyumu

Koru Sağlık ve Turizm Grubu, Koru Sanat ve Eğitim Vakfı organizasyonunda 11 ülkeden tanınmış 30 ressamın katıldığı “Cumhuriyetin 100. Yılında Uluslararası Türk Sanatı Sempozyumu, Bolu Koru Otel’de gerçekleştirildi.

Koru Hastaneleri
KÜLTÜR SANAT 14.02.2024 00:40:00 0

Koru Sağlık ve Turizm Grubu, Koru Sanat ve Eğitim Vakfı (KORUSEV) organizasyonunda 11 ülkeden tanınmış 30 ressamın katıldığı “Cumhuriyetin 100. Yılında Uluslararası Türk Sanatı Sempozyumu, Bolu Koru Otel’de gerçekleştirildi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. Alaybey Karaoğlu’nun düzenleme kurulu başkanlığını yaptığı sempozyum, katılımcı ressamların eserlerinden oluşan resim sergisi programı ile son buldu.

 

 

Programda, kamu kurum ve kuruluları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin üst düzey yöneticileri, Koru Sağlık ve Turizm Grubu Yönetimi Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri ile çok sayıda sanatsever bulundu. 

Çalıştaya Türkiye'den: Prof Dr. Aydın AYAN, Prof. Dr. Alaybey KAROĞLU, Prof. Dr. Erol KILIÇBEY, Doç. Dr. Burcu PEHLİVAN, Doç. Dr. Seyhan KALAYCI, Sevinç YURTSEVEN, Hasret NURDAĞ, Melikşah YILDIRIM, Dursun Emre KAROĞLU, Pınar KUSEYRİ, Halime TÜRKYILMAZ, Vahit AKAN, Yunanistan'dan Maria SİDERİ, Makedonya'dan Doç. Dr. Burhan AHMEDİ, Teuta Lis İMERİ, Anna TRAYKOSKA, Özbek AYVAJ, Vlademir TEMKOV, Kosova'dan Prof. Dr. Hajrush FAZLİU, Argenita FETAHU, Ariana BEKTESHİ, Mısır'dan Dr. Raghda AHMED, Rusya'dan: Svetlana İNAÇ, Arnavutluk'dan: Jona DİVİDİ, Linda LUPİ, Bulgaristan'dan Mishel ATANASOVA VALCHEVA, Suudi Arabistan'dan Sahar SAHAP, Ürdün'den: Lames ALTAWEEL ve İspanya'dan Valentina VENCİSLAVOVA katıldı.

 


 

BOLU / www.ucuncusaygahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: Hastaneleri' Sanatı Sempozyumu

YAZARLAR