ANKARA

ANKARA Haberleri

Kurbanlık telaşı

Ankara’nın en modern kurban satış alanında bayram yoğunluğu devam ediyor.

Kurbanlık telaşı
ANKARA 15.06.2024 13:16:00 0

Ankara’nın en modern kurban satış alanında bayram yoğunluğu devam ediyor. Vatandaşlar, Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı’na büyük ilgi gösteriyor.

Altındağ’da kurban hareketliliği sürüyor. Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı’nda alıcılar da satıcılar da halinden memnun… Türkiye’nin farklı illerinden getirilen kurbanlıkların yer aldığı tesis, tam donanımlı olarak hizmet veriyor.

Kurban Satış Tesisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşı karşıya… Tatlar Mahallesi’nde bulunan tesiste, vatandaşların kurban ibadetlerini rahatlıkla yerine getirebilmesi için tüm detaylar düşünüldü. Altındağ Belediyesi ekipleri de, bayramda oluşabilecek her türlü olumsuz duruma karşı önlemlerini aldı. Ekipler, bayram süresince, 24 saat boyunca sahada olacak.

 

 

“KURBAN SATICILARININ DA, ALICILARININ DA RAHAT ETMELERİ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ”

Vatandaşların huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için her türlü koşulu sağladıklarını dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “ Kurban Satış Alanımızda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kurban satıcıları, satışlara haftalar öncesinden başladı. Satıcılar, konaklama konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamıyor, rahat etmeleri için her şey düşünüldü. Vatandaşlarımızın ve kurban satıcılarımızın tesisimizden memnun olması bizleri de çok mutlu ediyor. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: Kurbanlık telaşı

YAZARLAR