Tarih: 06.07.2024 22:37

Maalesef: 1-2

Facebook Twitter Linked-in

A Millî Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final müsabakasında karşılaştığı Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Ay-Yıldızlılarımızın golünü 35. dakikada Samet Akaydin kaydetti. Rakibimiz Hollanda'ya galibiyeti ve yarı final biletini getiren golleri ise 70. dakikada Stefan de Vrij ve 76. dakikada Cody Gakpo attı. A Millî Takımımızda Bertuğ Yıldırım, 90+6. dakikada kulübeden kırmızı kart gördü.

 



Başkentte yer alan Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakayı T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve eşi Zehra Büyükekşi ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri tribünden takip etti.

Millîlerimizi eleyerek tur atlayan Hollanda, günün diğer maçında Düsseldorf Arena'da karşılaştığı İsviçre'yi 1-1 beraberlikle biten normal sürenin ve golsüz geçilen uzatmaların ardından rakibine 5-3 üstünlük kurduğu seri penaltı vuruşları sonucu mağlup ederek tur atlayan İngiltere ile 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü TSİ 22.00'de Dortmund'daki BVB Stadyumu'nda yarı final mücadelesine çıkacak.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda büyük coşku

Hollanda ile A Millî Takımımız arasında oynanan karşılaşmada tribünler tamamen doldu. Kapasitesi 71 bin olan Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmada tribünlerin büyük bölümünde Türk taraftarlar yer aldı. Ay-Yıldızlı forma ve bayraklarla tribünde yer alan taraftarlar, Millîlerimize büyük destek verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —