ÜLKÜ OCAKLARI

ÜLKÜ OCAKLARI Haberleri

Malatya Ülkü Ocakları'ndan 'ahde vefa' turnuvası

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, geçtiğimiz yıllarda trafik kazası sonucu vefat eden Ülkü Ocakları Orta teşkilatından Mehmet Alptuğ Karaca anısına liseler arası futbol turnuvası düzenledi

Malatya Ülkü Ocakları
ÜLKÜ OCAKLARI 3.06.2024 12:44:00 0

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, geçtiğimiz yıllarda trafik kazası sonucu vefat eden Ülkü Ocakları Orta teşkilatından Mehmet Alptuğ Karaca anısına liseler arası futbol turnuvası düzenledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 14 okulumuzun katılımıyla yapılan turnuvanın final karşılaşması Yeşiltepe Ampute Futbol Sahasında yapıldı. Final müsabakasına Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Mehmet ALPTUĞ Karaca’nın ailesi ve okul idarecileri katılım sağladı.
Turnuva ile alakalı açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL; ‘ Geçmişi şan ve şerefle dolu, dünyanın gördüğü en büyük gençlik teşkilatı, ülkemizin en büyük gençlere yönelik spor, kültür ve eğitim merkezi kısacası Türk gençliğinin kalbi, Türk milletinin geleceği olan Ülkü Ocakları, ahde vefanın ne demek olduğunu çok iyi bilmektedir. Bu vesile ile Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak geçtiğimiz yıllarda trafik kazasında kaybettiğimiz, Ortaöğretim teşkilatımızdan Mehmet Alptuğ Karaca kardeşimizin anısına tertip ettiğimiz halı saha turnuvasını tamamladık. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvamızı her yıl geleneksel hale getireceğiz. Katılımlarından dolayı kardeşimizin ailesine, okul idarecilerimize, turnuvamıza katılan tüm okullara ve o okullarda okuyan tüm öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Decereye giren okullarımızı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ahde vefa için yaşasın ÜLKÜ OCAKLARI’ ifadelerini kullandı.

Dereceye giren okullarımız ise şöyle,

1-) Malatya Lisesi
2-) Gazi Anadolu Lisesi
3-) Şehit Gökhan Ertan MTAL


Anahtar Kelimeler: Malatya Ocakları' ' ' turnuvası

YAZARLAR