"Merih Demiral’ın yalnız bırakılması Türkiye’nin itin çakalın önüne atılması demektir”

MHP 27. Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, Avusturya milli futbol karşılaşmasında iki gol atan Merih Demiral’ın, Bozkurt yapmasına Alman ve Avusturyalıların tepki göstermesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 3.07.2024 13:26:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, Avusturya milli futbol karşılaşmasında iki gol atan Merih Demiral’ın, Bozkurt yapmasına Alman ve Avusturyalıların tepki göstermesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Söz konusu ülkelerin basınına yansıyan haberlere dikkat çeken MHP'li Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, “Çünkü onlar ezik, kimliksiz Türk arıyorlar. Türk milliyetçileri onların entegrasyon adlı kimlikleri yok etme, asimilasyon projelerinin önündeki tek engel. Onlar kimliğini yok ettikleri insanları çok severler” dedi.

 

İçerlesinler. Daha çok içerleyecekler. 

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Bursa Milletvekili Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye-Avusturya milli futbol karşılaşmasında iki gol atan Merih Demiral’ın  Bozkurt yapmasına Alman ve Avusturyalılar çok içerlemişler. 
İçerlemeleri çok normal..
İçerlesinler. 
Daha çok içerleyecekler. 
Hem Türkler tarafından yenilmiş olmaları hem de golleri Türk Milliyetçisi bir gencin atmış olmasını onlar kabullenemezler, hazmedemezler. 
Çünkü onlar ezik, kimliksiz Türk arıyorlar. Türk milliyetçileri onların entegrasyon adlı kimlikleri yok etme, asimilasyon projelerinin önündeki tek engel. Onlar kimliğini yok ettikleri insanları çok severler. Bozkurt yapanların sen Almansan, Fransızsan, İngilizsen ben de, biz de Türküz şuurunda olanları temsil ettiğini, onların karşısında dik durduklarını, eğilip bükülmediklerini  çok iyi bilirler. 

Türk milliyetçiliği neden faşistlik oluyormuş? 

Ayrıca Alman, Fransız, İngiliz, İspanyol milliyetçiliği olması gereken bir durum ve normal de Türk milliyetçiliği neden faşistlik oluyormuş? 
Bizim tarihimizde ırkçılık yok, soykırım yok hatta bizim tarihimizde asimilasyon bile yok. Onlar dönüp kendi kirli tarihlerine, faşist geçmişlerine hatta bugün Filistinde yaşanan soykırıma sessiz kalışlarının gerekçelerine  baksınlar ve utansınlar. 
Türk milliyetçileri ırkçı değildir, faşist değildir. Onları asıl biz sorgulamalıyız.
Merih Demiral’i hedef tahtasına koydular ve o pis, çirkef, ahlaksız propagandayı hemen  başlattılar. Böylece takımımızı, oyuncumuzu hatta Türk yetkilileri psikolojik baskı altına almaya çalışacaklar. 

 

Bakan Osman Bak ve Federasyona çağrı: Sahip çıkın

Başta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak ile ile Futbol Federasyonu olmak üzere yetkililerin dik durmaları, oyuncumuza ve takıma sahip çıkmaları gerekmektedir. 
Ayrıca tüm Türkiye ve yurtdışında yaşayan, yüreği Türkiye için atan herkes  bu hassasiyeti göstermeli ve Merih Demiral’ın arkasında durmalıdır."

Dr. Vahapoğlu, UEFA'nın başlattığı soruşturmayla ilgili olarak da yaptığı paylaşıma dikkat çekerek “Teşbihte hata olmaz derler. İti an taşı eline al demişler. UEFA Merih Demiral'a soruşturma açmış. Niye? Ne yapmış Merih? Merih Demiral’ın yalnız bırakılması Türkiye’nin itin çakalın önüne atılması demektir.” değerlendirmesinde bulundu. 

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR