MHP Eskişehir İl Teşkilatında bayram buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti il binasında bayramlaşma programı düzenledi

MHP Eskişehir İl Teşkilatında bayram buluşması
GÜNDEM 19.06.2024 18:44:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti il binasında bayramlaşma programı düzenledi.

Etkinlik, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa, MHP 27. Dönem Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP ilçe başkanları, Türiye Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

 

 

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan MHP İl Başkanı İsmail Candemir, bayramların birlik ve beraberlik açısından önemine vurgu yaparak, “Bu tür etkinlikler, teşkilatımızın kaynaşmasına ve güçlenmesine vesile oluyor. Her bir üyemizle bir araya gelmek bizlere büyük mutluluk veriyor” dedi.

“Milli birlik ve beraberlik ruhunu her zaman diri tutmalıyız"

MHP 27. Dönem Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ise konuşmasında, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, “Milli birlik ve beraberlik ruhunu her zaman diri tutmalıyız. Partimiz, milletimizin huzuru ve refahı için çalışmalarına devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programı, parti mensuplarının birbirleriyle samimi bir şekilde bayramlaşmaları ve sohbet etmeleriyle son buldu.

 

Eskişehir/www.ucuncusayfahaber.com.tr 


YAZARLAR