MHP Eskişehir Teşkilatlardan anlamlı yardım

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir yardım organizasyonuna imza attı.

MHP Eskişehir Teşkilatlardan anlamlı yardım
GÜNDEM 15.06.2024 17:36:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir yardım organizasyonuna imza attı. Partinin gönüllüleri, Fevzi Çakmak, Şirintepe, Yeşiltepe ve Akçağlan mahallelerinde onlarca kıyafet yardımı yaptı.


Organizasyona MHP Eskişehir İl Sekreteri Tuğba Önce, MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Sekizler, MHP Tepebaşı İlçe Başkan Vekili Ahmet Biricik ve Tepebaşı Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Ceyhan da katıldı. Yardım kampanyası çerçevesinde, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramda giymeleri için yeni kıyafetler dağıtıldı.

Yardım organizasyonu hakkında açıklama yapan MHP Eskişehir İl Sekreteri Tuğba Önce, "Bayramlar, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz günlerdir. Bu bayramda da çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onlara bayram sevincini yaşatmak istedik. Katkıda bulunan tüm gönüllülerimize ve destekçilerimize teşekkür ederim" dedi.

MHP, toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı ön planda tutan projelerle dikkat çekiyor. İl Sekreteri Tuğba Önce, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirterek, "Parti olarak her zaman halkımızın yanında olmaya, onların ihtiyaçlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Özellikle çocuklar ve gençler için gerçekleştirdiğimiz projeler, geleceğimiz için büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Çocukların sevindirildiği gören mahallelerin sakinleri, MHP'nin bu anlamlı organizasyonu için teşekkür etti.

Bu kıyafet yardımı, MHP'nin sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği projelerden sadece biri. Parti yetkilileri, gelecekte de benzer organizasyonlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.

Eskişehir/ www.ucuncusayfahaber.com.tr 


YAZARLAR