Tarih: 08.07.2024 22:56

MHP'den Ankara'ya Bozkurtlu Merih Demiral heykeli önerisi

Facebook Twitter Linked-in

MHP ABB Meclis Grubu milli futbolcumuz Merih Demiral'ın bozkurtlu heykelinin Başkente dikilmesi ve adının bir parka verilmesi için grup önerisi sundu.

ABB MHP Meclis Grup Başkanvekili Yunus Emre Yıldırım grup önerisiyle ilgili olarak ABB Meclisinde yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

 

 

“Bozkurt Türk’ün sembolüdür! Ankara Türk’ün başkentidir. Bu düsturla hareket ederek Bozkurt sembolünün Ankaramızın her yerinde görünür kılmak, bu değeri ebediyete kadar yaşatmak, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzeri Bozkurt’un efsanesi ile yetişmelerini sağlamak aynı zamanda çifte standart uygulanarak UEFA tarafından cezalandırılan milli futbolcumuz Merih Demiral kardeşimizin yalnız olmadığını tüm dünyaya haykırmak maksadıyla, Merih Demiral kardeşimizin ismini taşıyacak olan ve içerisinde heykelininde bulunacağı bir parkın yapılması için ABB Meclisine grup önerimizi sunduk.”

 

İl Başkanı Alparslan Doğan, bugün ABB MHP Meclis Grubunu ziyaret ederek, ABB Meclis Üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 
Başkan Doğan,"Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —