Haber Editörü

Ramazan DURMUŞ / GELDE YAZMA

ramazandurmus@gmail.com

MHP'li Alp Yıldız'dan Ferhat Encu'ya: Yaptıkların yanına kalmaz!

MHP'li Doç. Dr. Alp Yıldız, Hollanda yenilgisinin ardından da “Biji Hollanda” paylaşımı yapan Ferhat Encu'ya, yaptıklarının yanına kalmayacağını hatırlattı

MHP
SİYASET 9.07.2024 00:47:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Alp Yıldız, futbolda Milli Takımımızın Portekiz ve Hollanda yenilgilerinden sonra yaptığı paylaşımlarıyla büyük tepki çeken, Türkiye'nin ekmeğini yerken ihanette sınır tanımayan DEP eski Milletvekili Ferhat Encu'ya tepki gösterdi.

MHP'li Doç. Dr. Alp Yıldız, Hollanda yenilgisinin ardından da “Biji Hollanda” paylaşımı yapan Ferhat Encu'ya, yaptıklarının yanına kalmayacağını hatırlatarak şöyle dedi: 

 

"Ey vatansız Ferhat Encu…
Ne Portekiz ne Hollanda seni bu kadar tolere etmezdi.. Beğenmediğin bu cumhuriyet seni seçimlerle bir yerlere getirmiş olabilir ve demokratik yapısı senin bu şekilde şuursuzca konuşmalarına olanak sağlıyor olabilir. Ama unutma Türk Devleti büyüktür. Yarına bırakır yanına bırakmaz."

MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Alp Yıldız'ın sosyal medya paylaşımını çarpıtan Ferhat Encu'ya bir kez daha seslenerek bölücübaşı Apo'nun Türkiye'ye getirilişindeki sözlerini hatırlatarak şöyle dedi:

“Kesinlikle yanlış anladın.. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimse alamaz.. Senin “biji serok Apo” diye methiyeler düzdüğün sözde başkanın bile uçakta gözleri açılınca “beni kullanın fayda sağlarım” diye yalvardı ya.. Belki unutmuşsundur zira çeyrek asır geçti..” 

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


Haberi Sesli Oku

YAZARLAR