MHP'li Aydın, AGİT PA'da uygulanan çifte standarta isyan etti

MHP'li Kamil Aydın, AGİT-PA Genel Kurulunda İsrail'e katliamlarına ve uyguladığı soykırıma yönelik olarak br tepki gösterilmemesinin çifte standart olduğunu bildirdi.

MHP
GÜNDEM 29.06.2024 23:29:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, AGİT-PA Genel Kurulunda İsrail'e katliamlarına ve uyguladığı soykırıma yönelik olarak bir tepki gösterilmemesinin çifte standart olduğunu bildirdi.

Toplantıda Rusya'nın saldırganlığına dikkat çekilirken İsrail'in neden olduğu soykırım karşısında iki taraf arasındaki çatışma olarak nitelendirildiğine dikkat çeken MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın şunları söyledi:

 

 

"Bugün başlayan Avrupa Güvenlik İşbirliği Parlamenter Assemlesi (AGİT PA) 2024 yaz gGenel kurul toplantılarında bir kez daha görüldü ki; demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünü temel ilkeler edinmiş uluslararası yapıların, binlerce masun insanın ölümüyle sonuçlanan trajedilerin birine koro halinde Rusya’nın Ukrayna’ya saldırganlığı derken, diğerini ise sadece İsrail ile Filistin arasında bir çatışma olarak görmesi izaha muhtaç bir çifte standardın tezahürüdür."


Anahtar Kelimeler: ' Aydın ' uygulanan çifte standarta isyan

YAZARLAR