MHP'li Büyükataman: Türk düşmanlığını kusuyorlar!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa milletvekili İsmet Büyükataman, Avuturya zaferinin kahramanı mlli futbolcumuz Merih Demiral'ın Bozkurt işareti yapmasına tepki gösterenlere sert çıktı.

MHP
GÜNDEM 3.07.2024 13:10:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa milletvekili İsmet Büyükataman, Avuturya zaferinin kahramanı mlli futbolcumuz Merih Demiral'ın Bozkurt işareti yapmasına tepki gösterenlere sert çıktı. MHP'li Büyükataman “Kirli bilinçaltlarında saklayamadıkları Türk düşmanlığını bu vesile ile kusuyorlar. Kalemi yabancı sermayeden fonlanan alçaklar, sözde sanatçı bozuntuları, Türk varlığına düşman terörün siyasi uzantıları, firari teröristler koro halinde Bozkurt işaretinden rahatsızlıklarını arsızca ifade ediyorlar” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanı olan payandalar rahatsızlık duyar"

Ne kadar milli şuur yoksunu varsa görüyoruz ki; milli maç sonrası galibiyet sevincini Bozkurt işareti yaparak gösteren milli futbolcumuzu hedef alıyor.
Kirli bilinçaltlarında saklayamadıkları Türk düşmanlığını bu vesile ile kusuyorlar.
Kalemi yabancı sermayeden fonlanan alçaklar, sözde sanatçı bozuntuları, Türk varlığına düşman terörün siyasi uzantıları, firari teröristler koro halinde Bozkurt işaretinden rahatsızlıklarını arsızca ifade ediyorlar.
Milli takımımızın karşısında yabancı takımları destekleyen bu şuursuz nankörlerin söyledikleri aziz milletimizin gönlünde yok hükmündedir.
Türk milleti milli maç sonrası zafer sevincini tek yürek olarak Bozkurt işareti ve milli marşlarımız ile göstermiştir.
Bozkurt’tan ve Türkiye’nin ortak sevincinden ancak Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanı olan payandalar rahatsızlık duyar.

UEFA'nın soruşturma başlatmasını kınadı

Bir milli sporcunun, milli maç sevincini kendi milletinin sembolü ile kutlaması kadar doğal bir şey yoktur.
Bu sebeple UEFA’nın milli sporcumuz ile ilgili soruşturma başlatmasını da şiddetle kınıyorum.
Bu skandal soruşturma bütün Türk milletinin sevincini hedef almaktadır.
Bozkurt Türk’ün sembolü, Türklüğün ortak değeridir!
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE."

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR