MHP'li Fendoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Kurban Bayramı mesajı yayınladı

MHP
GÜNDEM 15.06.2024 19:35:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili  MHP MYK Üyesi Mehmet Celal Fendoğlu, bayramların, inancımızın bütün güzelliklerini hatırlamamızı, bizi biz yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahip günler olduğunu söyledi.

KURBAN BAYRAMI MESAJI”

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Kurban Bayramı mesajında şunları söyledi:

"Millet olarak, bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Yüce Allah'a manen yaklaşma ve yakınlaşmanın en yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramı; lütuf, rahmet ve bereketin cömertçe dağıtıldığı bir zamandır.

Yüce dinimize göre bayramlar, inancımızın bütün güzelliklerini hatırlamamızı, bizi biz yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahip günlerdir.

Çünkü bayramlar, umutların yeniden yeşerdiği, azmin ve inancın her sorunun üstesinden gelmenin, yardımlaşmanın, darda kalanları hatırlamanın, yolda kalmışları gözetmenin, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olması gereken zamanlardır.

Bu mübarek günlerde, Filistin topraklarında meydana gelen ve vicdan taşıyan her insanın yüreklerini dağlayan, bütün dünyanın gözleri önünde cereyan eden bu insanlık dramı görüntülerine şahit olarak buruk karşıladığımız mübarek Kurban Bayramı’nın, Filistin’de terörist devlet İsrail’in saldırılarına maruz kalan din kardeşlerimiz için de felaha kavuşma vesilesi olmasını  niyaz ediyor,  İsrail’in Filistin’de yaptığı hain saldırıları kınıyor ve lanetliyorum.  

Kadim tarihimiz boyunca Yüce Türk Milleti olarak her daim mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Müslüman Türk milleti Kudüs’ün çiğnenmesine, mescitlerimizin silahların gölgesinde tutulmasına tahammül etmeyecektir.
Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Kudüs, siyasi ve Siyonist hesaplara kurban edilmeyecektir.”

Şehadete kavuşan Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve  acil şifalar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Bayram süresince tatil, akraba ve aile ziyareti maksadıyla yollara düşen vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını yeni acı ve kayıpların yaşanmaması için dikkatli olmalarını, emniyet kemerinin hayat kurtardığını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Malatyalı hemşehrilerimin, vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımızın, şehit annelerimizin ve babalarımızın, ailelerinin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı  Cenab-ı Allah’tan diliyorum."

ucuncusayfahaber.com.tr 


Anahtar Kelimeler: ' Fendoğlu' Kurban Bayramı mesajı

YAZARLAR