MHP'li Kaşlı'dan Şehit Teğmenin ailesine taziye ziyareti

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Pençe Kilit bölgesinde hain kurşunlara hedef olan ve dün dualarla son yolculuğuna uğurlanan Şehit Teğmen Gökhan Delen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP
AKSARAY 15.01.2024 18:14:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Pençe Kilit bölgesinde hain kurşunlara hedef olan ve dün dualarla son yolculuğuna uğurlanan Şehit Teğmen Gökhan Delen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, taziye ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şöyle dedi:

"Aksaray'ımızın yiğit evladı, kahraman Şehidimiz Gökhan Delen'in hanesini, ailesini ziyaret ettik. Milletimiz ile tek yürek olarak bizler her zaman yanlarında olduğumuzu ilettik.

Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum. Aziz ruhu şad mekanı cennet olsun."

 

 

Kaşlı'dan AK Parti'ye ziyaret

Bu arada MHP Aksaray Milletvekili ramazan Kaşlı bugün AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.  

Ramazan Kaşlı ziyaretiyle ilgili olarak “Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti İl Başkanı Hamza AKTÜRK'ü ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür'ü İl Başkanımız Burhanettin Karataş, Belediye Başkan Adayımız İrfan Çıtak ve Ülkü Ocakları Başkanımız Muhsin Arslan ile birlikte ziyaret ettik. Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk'e misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.


YAZARLAR