MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: Çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, “Özgür kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan. Yakında” açıklamasında bulundu.

MHP
SİYASET 29.06.2024 12:27:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, “Özgür kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan. Yakında” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

Özgür, eğer yaka silkenler varsa bundan sana ne? Şahsına haber gönderen ve memnuniyetini dile getiren işbirlikçiler varsa bundan bize ne? Özgür ayakkabı mağazasını aratmıyorsun, her numara sen de…Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin, harcını karan karmış, temelini kazan kazmış…Özgür, sen bırak kliği falan da kaşarı izah et! Malum sana kaşar diyen olmuştu! Sevgili Özgür, esasen muhatap alınıp da yeni yapım yüzüne bakılacak birisi değilsin… Ama siyaset işte…!

Sırada malum belediye başkanlarının cumhurbaşkanı yardımcısı olarak altılı masaya sunma fikrini Sayın Kılıçdaroğlu’na kimin ve nerede anlattığına geldi… 

Özgür kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan…Yakında…"


YAZARLAR