"Mücadele etmeyi Liderimizden öğrenmeye devam ediyoruz”

Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Ülkücü Hareketin mensubu ve ikliminde kutlu mücadelenin bir neferi olmanın şuurlu her ülkücünün en büyük gayesi olduğunu ifade etti

SİYASET 20.06.2024 23:11:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı, 25-26. dönem MHP Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, “Hücuma uğradığımız vakit düşmemeyi gelişmeler bize güldüğü zaman mest olmamayı yalnız ve yalnız sabredip mücadele etmeyi Liderimizden öğrenmeye devam ediyoruz” dedi. 

Türkiye'de 15 Temmuz ihanetinden Cumhur ittifakının doğuşuna MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin izlediği sağduyulu politikaya dkkat çeken Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Ülkücü Hareketin mensubu ve ikliminde kutlu mücadelenin bir neferi olmanın şuurlu her ülkücünün en büyük gayesi olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Liderimiz Devlet Bahçeli diyor ki; "Bugüne kadar, onun bunun dolduruşuna gelerek, onun bunun tahriklerine itibar ederek dava ve siyaset mücadelemizi sürdürmedik, bunun hilafına bir tavır ve tutum içinde olmamızı da hiç kimse beklememelidir.
Hep söylediğim üzere dibi görünmeyen kuyulardan sırf susuzluğumuzu gidermek pahasına dahi olsa su içmedik, muhatabı kargalar olan korkulukları boşu boşuna taşa tutmadık, *hele hele korkuya hiç rehin düşmedik.*

Merhum Ahmet Arvasi’nin dediği gibi; “Milliyetçi Hareket, küçük parti hesaplarında değil bütün parti  ve politikalara yön veren milli ve mukaddes bir aksiyondur.”  

Bu kapsamda yakın geçmişte yaşananları hatırlayacak olursak; Lider Devlet Bahçeli'nin vizyonuyla 7 Haziran gecesi ile 1 Kasım arası dönemde başlayan, 15 Temmuz ihanet gecesinde kader birliğine dönüşen Cumhur İttifakı 11 Ekim 2016'da Lider Devlet Bahçeli Bey'in çağrısıyla "filli durumu hukuki duruma dönüştürme" süreciyle yasal süreç başladı. 

2017 yılı Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı sisteminin yasal inşaası tamamlandı ve Devlet Bey'in erken seçim talebiyle 24 Haziran 2018 seçiminde de yüzük kaşa oturtuldu. MHP'nin beklentisiz "Omuz Omuza" düsturuyla 28 Mayıs 2023'te dönüşü olmayan “Lider Ülke Türkiye Yüzyılı” başlamıştır kutlu olsun!

Hücuma uğradığımız vakit düşmemeyi gelişmeler bize güldüğü zaman mest olmamayı yalnız ve yalnız sabredip mücadele etmeyi Liderimizden öğrenmeye devam ediyoruz. 

Çünkü O hadise ile gülenin hadise ile ağlayacağını içinden hissetmenin asıl bahtiyarlık olacağını hal diliyle bizlere söylüyor. Mücadelemiz son nefer son nefes Turan'a kadardır. Ülkücü Hareketin mensubu ve ikliminde kutlu mücadelenin bir neferi olmak şuurlu her ülkücünün en büyük gayesidir!..

Zira “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” diyen Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli “Davamız ağırdır, önüne gelenin omuzlayıp kaldırması imkansızdır. Davamız zordur. Türklüğün davasıdır, Türk Milleti’nin davasıdır, kaynağını Türk-İslam Ülküsünde bulan Türk Milliyetçiliği davasıdır!”

Ne mutlu O'nun yolundan yürüyen vatan evlatarına diyerek tarihi görevin ağırlığını hatırlatmaktadır..."


YAZARLAR