Murat Dağı'nda birlik ve beraberlik buluşması

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın geleneksel hale getirdiği MHP Kütahya Teşkilatındaki “Birlik ve Beraberlik” toplantılarının bu ayki buluşması Gediz'in turizm açısından ilgi bekleyen Murat Dağı'nda gerçekleştirildi.

Murat Dağı
SİYASET 8.06.2024 23:00:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın geleneksel hale getirdiği MHP Kütahya Teşkilatındaki “Birlik ve Beraberlik” toplantılarının bu ayki buluşması Gediz'in turizm açısından ilgi bekleyen Murat Dağı'nda gerçekleştirildi.

 

 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, birlik beraberlik toplantısına partili Belediye Başkanları, ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri ve teşkilat mensuplarının katıldığını bildirdi. MHP'li Erbaş, bir çok kez gündeme getirdiği Murat Dağındaki turizm potansiyeline de bir kez daha dikkat çekerek, Turizm Bakanlığı'nı harekete geçmeye davet etti.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Murat Dağı'nın katledilmesine yol açacak altın madeni ruhsatı ile ilgili olarak da uzun mücadeleler veren isim olarak dikkati çekmişti.

 

 

ADIM ADIM KÜTAHYA

Bu arada MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ankara'daki yoğun çalışmalarının ardından her hafta sonu Kütahya ve ilçelerinde teşkilatlarla buluşmaya devam ediyor. Ahmet Erbaş hafta sonunu ilk gününde bugün de  ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu.

MHP'li Erbaş bugün ilk olarak Kütahya’da eğitim sektöründe hizmet veren KIRDAR ailesini, Kütahya Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan’ı ve önceki dönem AK Parti Milletvekiliği görevinde bulunan ve yeni avukatlık bürosunu hizmete sunan İshak Gazel’i ziyaret etti.

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, ziyaret programı kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Fatma Emel Koçak’ı ve Kütahya Şehir Hastanesi Başhekimi Hasan Emre Aydın’ı ziyaret ederek işlerinde başarılar diledi.

Erbaş, Hisarcık Belediyesi'ne yaptığı ziyaretin ardından da Hisarcıklı vatandaşlarla sohbet etti.

KÜTAHYA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: Murat ' birlik beraberlik buluşması

YAZARLAR