Öğrenciler, 'Eğitime Merhaba' şenliğinde buluştu

Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi'nde ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrenciler, "Eğitime Merhaba" şenliğinde buluştu.

Öğrenciler,
ANKARA 5.10.2024 16:22:00 0

Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi'nde ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrenciler, "Eğitime Merhaba" şenliğinde buluştu. Öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemine daha enerjik ve motive başlaması amacıyla düzenlenen şenlikte, çocuklar birbirinden renkli etkinlik ve gösterilerle doyasıya eğlendi. Kalaba Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen programda, aileler ve öğretmenler de öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.
Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi’nde 2 bin 500 öğrenci alanında uzman öğretmenlerden okula destek, lise ve üniversite sınavlarına hazırlık eğitimi alacak.

 

Gönüllerince eğlendiler

Öğrencilerin eğitim dönemine mutlu bir başlangıç yapmalarının amaçlandığı "Eğitime Merhaba Şenliğinde, sanatçı İlkim Eylül İlk ile birlikte şarkılara eşlik eden öğrenciler gönüllerince eğlendi. Seymen ekibi gösterileri ve oyun havaları eşliğinde unutulmaz bir gün yaşayan öğrenciler, zorlu sınav maratonu öncesi motive olmuş bir şekilde “Eğitime Merhaba” dedi.  

Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte Keçiören Belediyesi tarafından pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarında bulunuldu. Program, öğrencilerin kazanmayı hedefledikleri lise ve üniversitelerin adını yazdıkları balonları gökyüzüne uçurmasıyla son buldu.


YAZARLAR