"Oyun kuranları kendi hesaplarında boğmak milli bir sorumluluktur"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, provokasyonlara karşı sabır ve sağduyu çağrısı yaptı.

GÜNDEM 1.07.2024 23:23:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, provokasyonlara karşı sabır ve sağduyu çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Oyun kuranları kendi hesaplarında boğmak için sadece resmi makamlarca yapılan açıklamaların dikkate alınması ve sükunetin korunması hepimiz için milli bir sorumluluktur" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

Habis oyunlar…

"Dış istihbarat örgütleri ve karanlık çevrelerin eş zamanlı ve çok boyutlu olarak Türkiye üzerinde kurgulamaya çalıştığı habis oyunlara karşı aziz milletimizin şuurlu ve uyanık olması elzemdir.

Bir yandan başta Kayseri olmak üzere bazı illerimizde sokakları hareketlendirmeye çalışanlarla, diğer yandan Suriye’de şanlı bayrağımıza yönelik sergilenen aşağılık davranışların aynı çevrelerce yürütüldüğü aşikardır.

Gerçekleşen bu provokasyonları aziz milletimizin sabırlı ve sağduyulu yaklaşımıyla beraber devletimizin sarsılmaz kudreti ile aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Oyun kuranları kendi hesaplarında boğmak için sadece resmi makamlarca yapılan açıklamaların dikkate alınması ve sükunetin korunması hepimiz için milli bir sorumluluktur."


YAZARLAR