SİVİL TOPLUM

SİVİL TOPLUM Haberleri

ÖZYILMAZ FINDIK'A TAKDİR BERATI

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren, Özyılmaz Fındık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni takdir beratı ile ödüllendirdi.

ÖZYILMAZ FINDIK
SİVİL TOPLUM 9.11.2023 20:31:00 0

SAMSUN - Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren, Özyılmaz Fındık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni takdir beratı ile ödüllendirdi.

Özyılmaz Fındık Fabrikasında gerçekleştirilen törende, takdir beratı, firma sahibi M. Azmi Yılmaz’a, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya tarafından takdim edildi.

Takdim törenine Özyılmaz Fındık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Erol Yılmaz, Levent Yılmaz ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Kır,  Sayman Üye Kenan Bilici, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Kaya, Kerim Akgül katılım sağladı.

Samimi bir ortamda geçen törende Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu; Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Özyılmaz Fındık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi’ni tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.


Anahtar Kelimeler: ÖZYILMAZ FINDIK' TAKDİR BERATI

YAZARLAR