Tarih: 10.10.2024 20:00

Parola 'Herkesin Barosu Herkesin Başkanı'

Facebook Twitter Linked-in

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr

Ankara 2 No'lu Barosu'nda 2. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. 19 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak genel kurul Pazar günü baro organlarının seçimi ile tamamlanacak.

Ankara 2 Nolu Baro genel kurulu öncesinde Başkan Adaylığını "Herkesin Barosu Herkesin Başkanı" parolasıyla açıklayan Av. Gökhan Ağdemir, yönetim listesini açıkladıktan sonra çalışmalarını sürdürüyor.

 

Başkan Adayı Gökhan Ağdemir yeni bir hikaye yazmak, hep birlikte güzel ve iyiye imza atmak, baroyu daha güçlü ve etkin bir yapıya kavuşturmak adına; yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantıyı gerçekleştirdi.

Yönetim listesini açıkladı

Ankara 2 Nolu Baro Başkan Adayı Av. Gökhan Ağdemir'in açıkladığı yönetim listesinde şu isimler bulunuyor:

YÖNETİM KURULU: Av. İlhan Kara, Av. Saliha Sasa, Av. İhsan Tolga Duroğlu, Av. Fazlı Çağrı Kuş, Av. Duygu Kurban Gözüoğlu, Av. Kevser Sezer, Av. Murat Can Doğan, Av. İbrahim Ethem Yiğit, Av. Hatice Betül Himoğlu, Av. Yasin Girgin.

DENETİM KURULU: Av. Gülfem Yüksel, Av. Muhammet Kürşat Üçüncü, Av. İzin Yaman.

DİSİPLİN KURULU: Av. Faruk Keleştimur  Av. Hakan Doğru, Av. Mehmet Güneş, Av. Murat Emre Güner, Av  Melike Sayar.

TBB DELAGASYON: Av. Adnan Serbes, Av. Zerrin Bostancı, Av. Tarkan Toper.

Ankara 2 No'lu Barosu'nda 2. Olağan Genel Kurulu 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda, Baro Organları Seçimi ise 20 Ekim 2024 Pazar günü aynı yerde 09.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

 

Gökhan Ağdemir kimdir?

Av. Gökhan Ağdemir, Hukuk Lisans eğitimi üzerine, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisansı ve İşletme Yönetimi Doktorası ile hukuki ve akademik yetkinliğiyle Ankara’da serbest avukatlık yapıyor. 20 yıllık meslek hayatının öncesinde de Ülkücü Hareket’in her kademesinde çeşitli görevler üstlenerek davaya hizmet eden, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyeliği, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkan Yardımcılığı, Ankara 2 Nolu Baro Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Ağdemir, Ekim’de yapılacak baro seçimleri için Ankara 2 Nolu Barosu Başkan Adayı oldu. Mesleğinde hak, adalet, savunma hakkının kutsallığı, vekalette kul hakkı ve meslek etiği ilkelerine daima sadık kalan Ağdemir, Milliyetçi muhafazakar görüşü yanında düşünceye saygılı demokrat tutumu ile de meslek ve özel yaşamında, saygın ve sağlam ilişkiler içerisinde bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —