Prof. Dr. Ersoy'dan Özgür Özel'e: “Sapkınlık özgürlük değildir…”

“Sapkınlık özgürlük değildir…” diyen MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, ailenin Türk toplumunun temeli olduğuna dikkat çekti

Prof. Dr. Ersoy
GÜNDEM 30.06.2024 22:39:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı, 25.ve 26.Dönem Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, milli geleceğimizin aile kurumunu milli ve manevi değerlerimizle yaşatmaya bağlı olduğunu bildirdi.

“Sapkınlık özgürlük değildir…” diyen MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, ailenin Türk toplumunun temeli olduğuna dikkat çekerek, “Türk toplumunun ve Türk devletinin güçlü olması ancak güçlü aile ile mümkündür.  Milletimizin ve devletimizin bekası, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine bağlıdır” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den LGBT'lilere dönük olarak gelen "İktidara geldiğimizde Cinsel Eşitlik Bakanlığı kuracağız" açıklaması tartışmaları da beraberinde getirdi.

CHP NEYİ KASTETTİĞİNİ AÇIKLAMALI

MHP Genel Başkan Başdanışmanı, 25.ve 26.Dönem Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında daha sonra şöyle dedi:

“CHP  aile bakanlığından Aile kavramını kaldırmak ve eşitlik bakanlığına çevirmek önerisinden tam olarak neyi kastettiğini açıklamalı. Anayasa yenileme çalışması hali hazırda meclise sunulan iki maddelik (Aile'nin tanımı ve Başörtüsü güvencesi) ile başlatılmalı bu iki maddeye kimler katılacak görüp  uzlaşmayı buradan başlatmak gerekir!…

Bugün geldiğimiz noktada, âile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi büyük önem atfetmektedir. Zîra, yaşadığımız yüzyıl, gelişen teknolojik imkanlar, gelinen sosyal durumlar, en çok insana ve âile kurumuna zarar verir hale gelmiştir. Devleti yöneten ve yönetmeye talip olan siyasi organizasyonlarda mutlak surette bu konuya eğilmeli, gerekli düzenlemeleri yapmalıdırlar."

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR