Pursaklar Belediyesi’nden ücretsiz sünnet hizmeti

Pursaklar Belediyesi’nden ücretsiz sünnet hizmeti

Pursaklar Belediyesi’nden ücretsiz sünnet hizmeti
ANKARA 26.06.2024 15:38:00 0

Pursaklar Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin çocukları ve öksüz, yetim çocuklara yönelik ücretsiz sünnet için kayıtları almaya başladı.

İhtiyaç sahibi ailelerin her daim yanında olmaya büyük önem veren Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek sosyal yardım alan ailelerin çocukları, öksüz ve yetim çocukları sünnet ettirmek için kayıtları almaya başladı.

‘‘Sünnet olacak çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum’’

Sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının ve öksüz, yetim çocukların en mutlu günlerinde yanlarında olmaya ve onlara destek vermeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Belediyemizden sosyal yardım alan ailelerimizin çocukları ve öksüz-yetim çocuklarımız için sünnet kayıtlarımız başladı. Maddi durumu olmadığı için çocuklarını sünnet ettirememiş ihtiyaç sahibi ailelerimiz belediyemize başvurarak ücretsiz olarak çocuklarını sünnet ettirebilirler. Sünnet olacak çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aileleri, inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler’’ dedi.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, 24 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Başvurular, belediyenin 0 (312) 551 97 41 numaralı telefonundan ya da Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı’ndan yapılabilecek.

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR